Tuan Blog

Kedves Vásárlóink!

Néhány, a webshopunkban történt változásra szeretnénk felhívni a figyelmeteket.
Amint azt a napokban bizonyosan hallottátok, március 28-ával élesedett a Magyar Posta kötelező választhatóságára vonatkozó törvény. Az ebben foglaltaknak kiadónk már a tegnapi nap folyamán eleget tett. Azonban a megfelelés miatt kénytelenek voltunk szétbontani a rendeléseknél feltüntetett kiszállítási díjat a tényleges kiszállítási díjra, illetve a csomagolási és logisztikai díjra. Ez okoz némi változást a rendelés leadásának menetében.
Természetesen a már leadott rendeléseket nem érinti a változás.
Részleteket a "Tovább" gombra kattintva írunk.
Kedves Vásárlóink és Klubozók!
Húsvéti nyitvatartásunk a következőképp alakul:
03.25 Hétfő 10.00-17.00
03.26 Keddtől - 03.28 Csütörtökig 10.00-20.00
03.29 Pénteken ZÁRVA
03.30 Szombaton Andrássy úti üzletünk és a klub zárva tart, viszont kint leszünk bemutatókkal és limitált készlettel a budapesti WargameCon rendezvényen: https://fb.me/e/3SsArmdg3
04.01 Hétfőn ZÁRVA
Nyitás: 04.12 Kedd 10.00
Jó pihenést mindenkinek!
A Tuan csapata
2024.01.18 15:38

Klub Szabályzat

Kedves Vásárlóink!
Ünnepi nyitvatartásunk a következőképp alakul:
A megszokott nyitvatartás mellett 12.17 vasárnap 10.00-20.00 között is nyitva leszünk.

Üzletünk utolsó nyitvartási napja idén:
12.23 szombat, 10.00-20.00

A klub utolsó nyitvatartási napja:
12.22 péntek 10.00-21.00

Az utolsó nap, amikor GLS csomagot adunk fel, és az várhatóan megérkezik az ünnepek előtt:
12.20 szerda.
Utolsó tervezett csomagfeladási nap:
12.21 csütörtök. Az ekkor feladott csomagok már nem biztos, hogy megérkeznek az ünnepek előtt!

Üzletünk és a klub 12.25-01.03 között zárva tart!
Nyitás: 2024.01.04 10.00

Kedves Vásárlóink!
Három újdonsággal is szolgálhatunk nektek:

  • Felkerültek e-utalványaink a webshopba
  • Mától üzletünk is Packeta csomagpont lett
  • Újraindul külföldi kiszállításunk
Warhammer 40k 10.kiadás Leviathan - elő-érdeklődés
2023.05.03 19:00
Kedves Vásárlóink!
Júniusban jelenik meg a Warhammer 40k 10. kiadása, és ehhez egy impozáns intro box is dukál. Eddig annyit tudunk róla, hogy júniusban lesz a megjelenés, és hogy limitált lesz az elérhetősége. Bár egy elég nagy mennyiséget tervezünk beszerezni, kérünk benneteket segítsétek a munkánkat azzal, hogy amennyiben nálunk tervezitek előrendelni, kitöltitek ezt az elő-érdeklődő kérdőívet. A kitöltés nem minősül rendelésnek és fizetési kötlezettséget se von maga után.
Köszönjük!
A Tuan csapata
Cyberpunk Red - Helyzetjelentés
2023.04.11 17:00
Végre eljött a Rőt kora - azaz a héten megérkezik az utolsó pár észrevétel is a kötethez, és elindulhat a nyomda felé is. Tehát a legutolsó közzétett tervünk halad a megvalósulás felé. Addig is, ahogy ígértük időnként kedvcsinálókat, faxlapokat teszünk közzé. Kezdésnek egy karakterlapot - nyomdabarát verzióban is.
Csúszás: A CyberPunk Red Alapkönyvet gyártási gondok miatt 2023 Q1-re kellett tolnunk
2022.12.09 13:20
Kedves Cyberpunk-rajongók, előrendelőink!
Sajnálattal jelezzük, hogy a 2022.12.15-ére várható megjelenését a CP szerepjáték- alapkönyvnek kénytelenek voltunk eltolni a következő negyedévre, 2023-ra. Sajnos a jelenlegi logisztikai- és egyéb helyzetben nem tudtuk volna olyan minőségben megjelentetni, ahogy szerettük volna.
Az előrendelőinket természetesen szeretnénk kárpótolni, így őket még a héten emailben értesítjük a részletekről.
A webshopban a jelenlegi megjelenést a negyedév végére módosítottuk, de természetesen amint napvilágot látott a kötet, azt azonnal közzétesszük.
Köszönjük megértéseteket.
2022.09.02 16:30

Őszi hírek megjelenésekről és változásokról - Cyberpunk, futárköltségek

A Vadász az utolsó, még az Öreg Világon játszódó történet, míg a Gúlvadász már Gotrek, Sigmar Korában zajló kalandjairól szól.

A két könyv között történt eseményeket egy csak audiodráma formájában megjelent novella, a Realmslayer meséli el. Azért, hogy teljesen érthető legyen a történet, írtunk nektek egy magyarázó összefoglalót róla:

SPOILERES rész következik, ha nem akarod lelőni a cselekményt, csak a Vadász kiolvasását követően olvass tovább!

D&D játékosok, rajongók, érdeklődők
Mielőtt belefognék annak a bizonyos fekete levesnek a felszolgálásába, előtte még mindenféleképpen köszönetet mondanék nektek, rajongóknak. Azon az őszi napon, amikor kiderült, hogy van esélyünk megjelentetni magyarul a D&D 5. kiadásának köteteit még nem sejtettük milyen hatalmas és lelkes közönség és rajongótábor található meg idehaza. Meg kell mondjam, amikor az első nehézkes lépések után elkezdtünk pár szakavatott nevet megkeresni, felkeresni, hogy segítsenek javítgatni, lektorálni a fordításunkat már kezdtük kapisgálni a lelkesedés mértékét, ami az első bejelentéseink után minden képzeletünket felülmúlta. És ez még fokozódott, amikor a Kezdőkészlet megjelent, és munkánkat dicsérendő, vagy hibáinkat javítandó újabb és újabb emberek kerestek meg minket jobbító, segítő szándékkal. Rengeteg nevet felsorolhatnék, akik segítettek, hozzászóltak vagy toltak minket előre. Ezt azért nem teszem, mert szinte biztosan kihagynék vagy tucatnyi nevet, és az nem volna ildomos, mert mindannyiuknak köszönet jár!
És még ezt is tudtátok fokozni, amikor beütött a baj, és a GF9 és a Wizards egymásnak ugrott. Volt aki infóval, volt aki kampánnyal, volt aki csak egy megosztással segített, de ezrek mozdultak meg.
És ezt köszönjük! Nagyon!
Ezért is tartottunk ki olyan sokáig.

Megérkeztek a Blood Bowl véráztatta foicpályájára a távoli, hideg Észak csapatai, és hamarosan még mélyebbre 
ereszkedünk az árnyak közé, a Warhammer Underworlds: Nethermaze dobozzal! 

Kedves DnD rajongók!

Sajnos az a pillanat is eljött, ameddig nagyon nem akaródzott nekünk eljutni, de most már jogi lépéseket kell tennünk a DnD magyar kiadásának ügyében a GF9-nal kapcsolatban.

Ez viszont azt is jelenti, hogy amennyiben semmiféle pozitív visszajelzést nem adnak a felek a következő 2*8 munkanapon (ez nálunk két hét lesz) belül, akkor kénytelenek vagyunk bejelenteni az általunk megjelentetni kívánt magyar kötetek törlését.

Ez azt jelenti, hogy amennyiben nem történik csoda, akkor 2022 április 15-én elkezdjük az előrendelőket kiértesíteni a rendelések törléséről, és elkezdjük a visszautalási procedúrát.

Lezajlott az éjjel az Adepticon Preview, és volt mit nézni. Új Necromunda kiegészítő, Underworlds warband, Age of Sigmar terepek és egy karakter, Chaos Knightok, valamint közeleg a Hórusz Eretnekség második kiadása, jelige: "Mert ez műanyag". 

 

Kedves Vásárlóink, Olvasóink és Játékosaink! 

Úgy gondoltuk, hogy újfent eljött az ideje, hogy egy picit megszemlézzük, milyen új megjelenések és előrendelések kerültek fel mostanság hozzánk mind Games Workshop, mind pedig a Kiadó frontján. 

Mielőtt fejest ugranánk a hosszú listába, szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy üzletünk készletét nemrégiben nagyban kibővítettük a Ti igényeitek és kéréseitek szerint. Webshopunkon és üzletünkben is megtaláljátok a Vallejo Game Color színeket és egyéb kietgészítőket, a Scale 75 standard és Fantasy színeit és kiegészítőit, valamint egyre több mindent a GreenStuff World és az AK Interactive felhozatalából is! 

2021.09.21 18:57
DnD Hírek!
Az elmúlt hetekben a kiadó munkatársai minden követ megmozgatva igyekeztek valamiféle hivatalos választ kapni a jelenlegi helyzet kapcsán feltett kérdéseinkre a GF9-től, illetve a WotC-től.

Közeleg a Grey Knights vs Thousand Sons két fős kezdődoboz, a Hexfire! Ha szeretnéd nálunk előjegyezni, kérjük, kattints a cikkben szereplő linkre. 

Új Kill Team kiadást valakinek? Esetleg műanyag Death Korps of Krieg bakákat? Netalán műanyag Ork Kommandósokat? Vagy inkább a Beast Snaggák érdekelnek? Akkor katt a cikkre!

 

 

A tíz legfontosabb változás az Age of Sigmar 3.0-ban!
A Dominion holnaptól (07.03) kapható nálunk is!

Az új Age of Sigmar 3.0 számos változást hozott az eddigiekben megszokott játékmenethez képest, ezekből szemezgettük ki nektek a legfontosabbakat.

Az Age of Sigmar Dominion előjegyzés sikerén felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy a jövőben megjelenő más limitált dobozokra is kiterjesztjük ezt a lehetőséget. Részletek a blogbejegyzésben. 

DnD Híreink - 2021.06.19

DnD Híreink - 2021.06.19

Új Stormcastok és a zöldbőrűek egy teljesen új alfaja. Bemutatták a Dominiont, a Warhammer Age of Sigmar idén nyáron megjelenő harmadik kiadásának kezdődobozát. 

 Kragnos, Vámpírok, Battle Sisterek, Gaunt Szellemei, Orkok, Stormcastok és még sok más. Ez volt az idei online Warhammer Fest!

Híreink a Games Workshop termékeiről valamint a Dungeons & Dragons háza tájáról

Bemondóink a Goblinok

Ma délután tartották meg a Warhammer Twitch csatornáján a legújabb preview streamet, és hát volt mit nézni...
Lássuk, milyen újdonságokat tartogat nekünk a GW! 


Lement a mai napon a Lords of the Mortal Realms nevű, kifejezetten Age of Sigmaros preview stream, és hát megint volt mire csorgatni a nyálunkat.... 
Lesz itt egy rakás új Lumineth aelf modell, Nighthaunt és Stormcast karakterek, Wight King lovon, Savage Orruk Underworlds Warband,  Underworlds kezdődoboz és teljes pompályában bemutatkozik a Warhammer Quest társasjáték legújabb verziója, a Cursed City! És ha ez nem lett volna elég, egy klasszikus démon karakter is ott bújkál a sötétségben.... Azt mondtuk, hogy jövő héten lesz egy 24 órás festős kihívás, amit mi is támogatunk? Na, ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor katt a cikkre. ;) 

2021.02.10 14:00
Hírek a kiadó goblinjaitól!
A DnD5E kapcsán jó hírek érkeztek a kiadóhoz!
És egy kis GamesWorkshop aktualitás a Brexitről.

Hedonites of Slaanesh seregbővülés, új Daughters of Khaine seregkönyv, Orruk Underworld warband, Ulfenwatch és sok sok csúszás...

Nemrég zajlott le a Warhammer saját Twitch csatornáján a Dead&Divinecímű preview stream, lássuk milyen újdonságokra számíthatunk az elkövetkező hónapokban. Lesz itt új Battle Sister, Kill Team doboz, Lumineth karakter, Underworlds és a legújabb Warhammer Quest!  

Itt vannak a Death Guard előrendelések, még több Lumineth van a láthatáron, és végre lerántják a leplet az új Vámpír seregről is!

 

Itt az idei év első Tuan Reportja, amiben összeszedtük nektek az ünnepekt alatt belengetett Warhmmar figurákat, az általunk kitett előrendelhető könyveket/könyvcsomagokat és az idei 
első félév kiadói tervezetét. 

Kedves vásárlóink, olvasóink!

Az ünnepi nyitvatartásunk az alábbiak szerint alakul:
December 19-20. (szombat-vasárnap) 10-19 óráig
December 21-23 (hétfő-szerda) 13-19 óráig
December 24 - január 4-ig zárva
Nyitás: 2021 január 5-én.

2020.11.25 16:30
2020.08.08 14:18

A 9. kiadás kezdőkészletei

Hamarosan rendelhetőek a karácsonyi seregdobozok és itt vannak 
a múlt hétvégi belengetett újdonságok is! 

Most szombattól lesz előrendelhető a Daughters of Khaine és Hedonites of Slaanesh doboz, a Shadow and Pain, továbbá a hozzájuk köthető Morathi kampánykönyv és pár tematikus doboz is. De jön itt még karácsonyi figura sörös duardin és Space Marine Heroes 3 is!

Múlt hétvégén a Gridiron and Glory stream keretei között a Games Workshop több Specialst Game rendszer kapcsán árult el információkat. 

Itt az idő, hogy egy újabb Tuan Report kereitein belül foglaljuk össze nektek, hogy milyen 
újdonságokra lehet számítani a közeljövőben!

Kedves Olvasóink, Vásárlóink és Klubozók! 

Újra egy Tuan Report keretein belül üdvözölhetünk benneteket hosszú szünet után. A hosszabb kihagyás oka az volt, hogy a menetközben megújult Facebookból eltávolították a Jegyzet funkciót, amivel eddig ezeket a Reportokat készítettük nektek. Szerencsére tech-adeptusaink képesek voltak weblapunk gép lelkét megzabolázni, és így születhetett meg a Tuan Blog!

Mi is nagyon várjuk már a DnD alapkötetek megjelenését.
Úgy gondoltuk, hogy a várakozás ideje alatt hétről hétre előzeteseket teszünk közzé a már kész kötetekből.
Jó böngészést!
#DnD5e
#Várakazamata
Ősöreg Fekete Sárkány

Ígéretünknek megfelelően igyekszünk minden segítséget megadni azoknak a kezdő játékosoknak, akik most ismerkednek a Dungeons&Dragons 5. kiadásával, vagy egyszerűen csak a Kezdőkészlet megvásárlásával csöppentek bele a szerepjátékok világába.
Az alábbi interaktív tábla reményeink szerint összefoglalja mindazt, amit a Kezdőkészletben található szabálykönyv részletesen leír a játék alapjairól. Használhatja a Mesélő mankónak, vagy a csapat közösen puskának, emlékeztetőnek, amíg mindenki bele nem rázódik a szabályokba.
Hamarosan újabb kapaszkodókkal is szolgálunk, hogy a segítségükkel még mélyebbre ereszkedhessetek az útvesztőbe!

#DnD5e
#Várakazamata

Dungeons & Dragons 5e Karakterlap
2020.09.22 16:00
cib