Kategóriák
Fizetési megoldás

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba, Angliába és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate

Tuan Blog

Nemrég zajlott le a Warhammer saját Twitch csatornáján a Dead&Devine című preview stream, lássuk milyen újdonságokra számíthatunk az elkövetkező hónapokban. Lesz itt új Battle Sister, Kill Team doboz, Lumineth karakter, Underworlds és a legújabb Warhammer Quest!  

Itt vannak a Death Guard előrendelések, még több Lumineth van a láthatáron, és végre lerántják a leplet az új Vámpír seregről is!

 

Itt az idei év első Tuan Reportja, amiben összeszedtük nektek az ünnepekt alatt belengetett Warhmmar figurákat, az általunk kitett előrendelhető könyveket/könyvcsomagokat és az idei 
első félév kiadói tervezetét. 

Kedves vásárlóink, olvasóink!

Az ünnepi nyitvatartásunk az alábbiak szerint alakul:
December 19-20. (szombat-vasárnap) 10-19 óráig
December 21-23 (hétfő-szerda) 13-19 óráig
December 24 - január 4-ig zárva
Nyitás: 2021 január 5-én.

2020.11.25 16:30
2020.08.08 14:18

A 9. kiadás kezdőkészletei

Hamarosan rendelhetőek a karácsonyi seregdobozok és itt vannak 
a múlt hétvégi belengetett újdonságok is! 

Most szombattól lesz előrendelhető a Daughters of Khaine és Hedonites of Slaanesh doboz, a Shadow and Pain, továbbá a hozzájuk köthető Morathi kampánykönyv és pár tematikus doboz is. De jön itt még karácsonyi figura sörös duardin és Space Marine Heroes 3 is!

Múlt hétvégén a Gridiron and Glory stream keretei között a Games Workshop több Specialst Game rendszer kapcsán árult el információkat. 

Itt az idő, hogy egy újabb Tuan Report kereitein belül foglaljuk össze nektek, hogy milyen 
újdonságokra lehet számítani a közeljövőben!

Kedves Olvasóink, Vásárlóink és Klubozók! 

Újra egy Tuan Report keretein belül üdvözölhetünk benneteket hosszú szünet után. A hosszabb kihagyás oka az volt, hogy a menetközben megújult Facebookból eltávolították a Jegyzet funkciót, amivel eddig ezeket a Reportokat készítettük nektek. Szerencsére tech-adeptusaink képesek voltak weblapunk gép lelkét megzabolázni, és így születhetett meg a Tuan Blog!

Mi is nagyon várjuk már a DnD alapkötetek megjelenését.
Úgy gondoltuk, hogy a várakozás ideje alatt hétről hétre előzeteseket teszünk közzé a már kész kötetekből.
Jó böngészést!
#DnD5e
#Várakazamata
Ősöreg Fekete Sárkány

Ígéretünknek megfelelően igyekszünk minden segítséget megadni azoknak a kezdő játékosoknak, akik most ismerkednek a Dungeons&Dragons 5. kiadásával, vagy egyszerűen csak a Kezdőkészlet megvásárlásával csöppentek bele a szerepjátékok világába.
Az alábbi interaktív tábla reményeink szerint összefoglalja mindazt, amit a Kezdőkészletben található szabálykönyv részletesen leír a játék alapjairól. Használhatja a Mesélő mankónak, vagy a csapat közösen puskának, emlékeztetőnek, amíg mindenki bele nem rázódik a szabályokba.
Hamarosan újabb kapaszkodókkal is szolgálunk, hogy a segítségükkel még mélyebbre ereszkedhessetek az útvesztőbe!

#DnD5e
#Várakazamata

2020.09.22 16:00
Dungeons & Dragons 5e Karakterlap
Webáruház készítés