Tuan Blog

2021.09.21 18:57
DnD Hírek!
Az elmúlt hetekben a kiadó munkatársai minden követ megmozgatva igyekeztek valamiféle hivatalos választ kapni a jelenlegi helyzet kapcsán feltett kérdéseinkre a GF9-től, illetve a WotC-től.

Közeleg a Grey Knights vs Thousand Sons két fős kezdődoboz, a Hexfire! Ha szeretnéd nálunk előjegyezni, kérjük, kattints a cikkben szereplő linkre. 

Új Kill Team kiadást valakinek? Esetleg műanyag Death Korps of Krieg bakákat? Netalán műanyag Ork Kommandósokat? Vagy inkább a Beast Snaggák érdekelnek? Akkor katt a cikkre!

 

 

A tíz legfontosabb változás az Age of Sigmar 3.0-ban!
A Dominion holnaptól (07.03) kapható nálunk is!

Az új Age of Sigmar 3.0 számos változást hozott az eddigiekben megszokott játékmenethez képest, ezekből szemezgettük ki nektek a legfontosabbakat.

Az Age of Sigmar Dominion előjegyzés sikerén felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy a jövőben megjelenő más limitált dobozokra is kiterjesztjük ezt a lehetőséget. Részletek a blogbejegyzésben. 

DnD Híreink - 2021.06.19

DnD Híreink - 2021.06.19

Új Stormcastok és a zöldbőrűek egy teljesen új alfaja. Bemutatták a Dominiont, a Warhammer Age of Sigmar idén nyáron megjelenő harmadik kiadásának kezdődobozát. 

 Kragnos, Vámpírok, Battle Sisterek, Gaunt Szellemei, Orkok, Stormcastok és még sok más. Ez volt az idei online Warhammer Fest!

Híreink a Games Workshop termékeiről valamint a Dungeons & Dragons háza tájáról

Bemondóink a Goblinok

Ma délután tartották meg a Warhammer Twitch csatornáján a legújabb preview streamet, és hát volt mit nézni...
Lássuk, milyen újdonságokat tartogat nekünk a GW! 


Lement a mai napon a Lords of the Mortal Realms nevű, kifejezetten Age of Sigmaros preview stream, és hát megint volt mire csorgatni a nyálunkat.... 
Lesz itt egy rakás új Lumineth aelf modell, Nighthaunt és Stormcast karakterek, Wight King lovon, Savage Orruk Underworlds Warband,  Underworlds kezdődoboz és teljes pompályában bemutatkozik a Warhammer Quest társasjáték legújabb verziója, a Cursed City! És ha ez nem lett volna elég, egy klasszikus démon karakter is ott bújkál a sötétségben.... Azt mondtuk, hogy jövő héten lesz egy 24 órás festős kihívás, amit mi is támogatunk? Na, ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor katt a cikkre. ;) 

2021.02.10 14:00
Hírek a kiadó goblinjaitól!
A DnD5E kapcsán jó hírek érkeztek a kiadóhoz!
És egy kis GamesWorkshop aktualitás a Brexitről.

Hedonites of Slaanesh seregbővülés, új Daughters of Khaine seregkönyv, Orruk Underworld warband, Ulfenwatch és sok sok csúszás...

Nemrég zajlott le a Warhammer saját Twitch csatornáján a Dead&Divinecímű preview stream, lássuk milyen újdonságokra számíthatunk az elkövetkező hónapokban. Lesz itt új Battle Sister, Kill Team doboz, Lumineth karakter, Underworlds és a legújabb Warhammer Quest!  

Itt vannak a Death Guard előrendelések, még több Lumineth van a láthatáron, és végre lerántják a leplet az új Vámpír seregről is!

 

Itt az idei év első Tuan Reportja, amiben összeszedtük nektek az ünnepekt alatt belengetett Warhmmar figurákat, az általunk kitett előrendelhető könyveket/könyvcsomagokat és az idei 
első félév kiadói tervezetét. 

Kedves vásárlóink, olvasóink!

Az ünnepi nyitvatartásunk az alábbiak szerint alakul:
December 19-20. (szombat-vasárnap) 10-19 óráig
December 21-23 (hétfő-szerda) 13-19 óráig
December 24 - január 4-ig zárva
Nyitás: 2021 január 5-én.

2020.11.25 16:30
2020.08.08 14:18

A 9. kiadás kezdőkészletei

Hamarosan rendelhetőek a karácsonyi seregdobozok és itt vannak 
a múlt hétvégi belengetett újdonságok is! 

Most szombattól lesz előrendelhető a Daughters of Khaine és Hedonites of Slaanesh doboz, a Shadow and Pain, továbbá a hozzájuk köthető Morathi kampánykönyv és pár tematikus doboz is. De jön itt még karácsonyi figura sörös duardin és Space Marine Heroes 3 is!

Múlt hétvégén a Gridiron and Glory stream keretei között a Games Workshop több Specialst Game rendszer kapcsán árult el információkat. 

Itt az idő, hogy egy újabb Tuan Report kereitein belül foglaljuk össze nektek, hogy milyen 
újdonságokra lehet számítani a közeljövőben!

Kedves Olvasóink, Vásárlóink és Klubozók! 

Újra egy Tuan Report keretein belül üdvözölhetünk benneteket hosszú szünet után. A hosszabb kihagyás oka az volt, hogy a menetközben megújult Facebookból eltávolították a Jegyzet funkciót, amivel eddig ezeket a Reportokat készítettük nektek. Szerencsére tech-adeptusaink képesek voltak weblapunk gép lelkét megzabolázni, és így születhetett meg a Tuan Blog!

Mi is nagyon várjuk már a DnD alapkötetek megjelenését.
Úgy gondoltuk, hogy a várakozás ideje alatt hétről hétre előzeteseket teszünk közzé a már kész kötetekből.
Jó böngészést!
#DnD5e
#Várakazamata
Ősöreg Fekete Sárkány

Ígéretünknek megfelelően igyekszünk minden segítséget megadni azoknak a kezdő játékosoknak, akik most ismerkednek a Dungeons&Dragons 5. kiadásával, vagy egyszerűen csak a Kezdőkészlet megvásárlásával csöppentek bele a szerepjátékok világába.
Az alábbi interaktív tábla reményeink szerint összefoglalja mindazt, amit a Kezdőkészletben található szabálykönyv részletesen leír a játék alapjairól. Használhatja a Mesélő mankónak, vagy a csapat közösen puskának, emlékeztetőnek, amíg mindenki bele nem rázódik a szabályokba.
Hamarosan újabb kapaszkodókkal is szolgálunk, hogy a segítségükkel még mélyebbre ereszkedhessetek az útvesztőbe!

#DnD5e
#Várakazamata

Dungeons & Dragons 5e Karakterlap
2020.09.22 16:00
Webáruház készítés