Tuan Blog

Tuan Report 11.24: Karácsonyi seregdobozok, Blood Angels és Decadence & Decay preview

2020.11.18 14:32

Hamarosan rendelhetőek a karácsonyi seregdobozok és itt vannak 
a múlt hétvégi belengetett újdonságok is! 

Ahogy tavaly, úgy idén is érkezik majd pár 40k és Age of Sigmar témájú Battleforce doboz, mely ideális választás lehet egy új sereg projekt, vagy egy már meglévő sereg kiegészítéséhez. 

Beszállító partnerünk már most jelezte, hogy nagyon limitált példányszámban érkeznek majd az országba ezek a dobozok, ám mi minden tőlünk telhetőt megteszünk majd, hogy minél többet szerezzünk belőlük a szokásos kedvezményes áron.

Arról se feledkezzünk meg, hogy most szombattól lesz előrendelhető a Codex Supplement: Blood Angels, a hozzájuk tartozó kockával, kártyákkal és Combat patrol dobozzal együtt.

Külön szettben is kaphatóak lesznek a Death Company Intercessorok is, amiben 5 multi-partos Intercessor és Blood Angels Primaris Upgrade Pack lesz.

Bár a Blood Angels seregekben is gyakran látni majd őket, de minden más Marine seregből sem lógnak majd ki a multi-partos Assault Intercessok akiket szintén szombattól rendelhettek elő. 

Talán az egyik leginkább várt Primaris újdonság, a Gladiator tank is jövő héttől lebeg pe az üzeletünk poclaira. Azt tudtátok, hogy három féle verzióban (Lancer, Valiant, Reaper) is összerakható lesz? 

A múlt hétvégi online preview keretein belül belengették a 40k következő kampánykönyvét, a War Zone Charadon - Act 1: The book of rustot. A könyvben a Death Guard, az Adeptus Mechanicus, az Imperial Knights és a Drukhari kapnak majd új szabályokat. 

Ehhez a háborúhoz kapcsolódik majd a soron következú Crusade Mission Pack a Plague Purge is.

A Drukhari és a Dark Angels fanok is örülhetnek, ugyanis mindkettőjük seregkönyve 2021 legelején érkezik majd. 

Necromunda vonalon tovább folyik a klasszikus bandák továbbfejlesztése, így az Esher, a Goliath és az Orlock után most a Van Saar ház kap új könyvet és specialistákat. 

Kapaszkodjanak meg a Gyűrűk ura fanok, ugyanis a GW rájuk is gondolt ám! Hamarosan rendelhető lesz Szilszakáll legújabb, műanyag figurája, amihez egy Pippin és egy Trufa figura is tartozik. Burárum! 

Hamarosan érkezik a Warhammer Underwords legújabb szezonja a Direchasm, amihez a két alap szettes warband (Hedonites of Slaanesh és Lumineth Realm Lords) után itt is a harmadik banda, a Slaves to Darkness sereghez tartozó Khagra's Reavers is.

 

Viszont az is biztos, hogy a múlt szombati showt ellopták Slaanesh követői. Ráadásul az első bemutatott figura egy lélegzetelállító, pompázatos ám mégis halálos karakter, Sigvald the Magnificent. Őt a régi Warhammer Fantasy fanok még az Öregvilágról ismerhették. 

Sigvaldon túl bemutattak még két egységet, a Myrmidesh Painbringers-t:

 

És a Symbaresh  Twinsoulst:

Források: 

https://www.warhammer-community.com/2020/11/22/sunday-preview-big-army-boxes-for-christmas/

https://www.warhammer-community.com/2020/11/21/warhammer-preview-online-decadence-decay/ 

cib