Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Tuan Blog
2021.02.10 14:14

Tuan Report 02.10: Slaanesh hedonistái és Khaine leányai már a közelben vannak!

Hedonites of Slaanesh seregbővülés, új Daughters of Khaine seregkönyv, Orruk Underworld warband, Ulfenwatch és sok sok csúszás...

Nos, mielőtt bepillantást nyernénk abba, hogy mit is tartogatnak nekünk az e heti GW előrendelések, sajnos van egy rossz hírünk. A Games Workshop úgy tájékoztatott minket, hogy a Brexit és a Covid okozta kaotikus és belassult kereskedelmi helyzet miatt, további késésekre lehet számítani az EU-s piacon. Így sajnos nem tudjuk, hogy mikor érkeznek majd meg a leadott rendelések, a legtöbb esetben a 7-28 napos átfutási idő megnövekedésével lehet számolni. 

Na de lássuk akkor mi lesz előrendelhető most szombattól! 

Lesz itt természetesen új seregkönyv, Warscroll kártyák és Slaanesh kocka is: 

 

 

Elsőként külön is rendelhető lesz a Lord of Pain karakter, aki először a Shadow and Pain dobozban debütált. Amúgy még akad nálunk pár ilyen doboz, ha szeretnétek megalapozni vagy kiegészíteni egy Slaanesh vagy Khaine sereget. ;) 

 

Illetve előrendelhető lesz egy mágikus tükröt használó Slaanesh varázsló a Shardspeaker is.

 

 

A Myrmidesh Painbringerek alkotják a Slaanesh kultuszok elit csapatait. Örömüket lelik a gyilkolásban, de ezzel szemben vastag páncélt is viselnek, megvédve magukat a nekik szánt sérülések nagyjától. Ennek oka, hogy így csigázzák fel és gyötrik önmagukat, méginkább vágyva az édes fájdalom után. Sokan közülök annyira átadkják magukat ennek az élvezetnek, hogy egy démont fogadnak a testükbe, Smybaresh Twinsoul harcossá válva. 

 

A Blissbarb Archerek képzik a Slaanesh Kultuszok alapját, ám ettől függetlenül mérgezett nyilaik könnyen végeznek a hatalmas termetű ellenséggel is. 

Szintén gyönyörű multi-part szettnek ígérkeznek a "lovas" Blissbarb és Slickblade Seeker egységek. 

 

A Warhammer világában már nagyon rég óta léteznek különböző Káosz isten specifikus bestiaember fajok, és a Direchasm után végre külön szettben is elérhetőek lesznek az ollókezű Slaangorok: 

Újabb túlélője van a Warhammer Öregvilágának. Sigvald the Magnificent esszenciáját a néhai világ pusztulása óta egy tükrökből álló börtönben ejtették fogjul és csak Morathi ármányainak köszönhetően szabadult ki onnan. 

 

Egy teljesen új karakter is érkezik, ő itt Glutos Orscollion, the Lord of Gluttony: 

 

Új, ráncfelvarráson átesett Battletome könyvet kap a Daughters of Khaine sereg is:

 

Sőt, még gyönyörű Endless Spelleket is! 

 

Mondtuk, hogy saját kockájuk is lesz? 

 

Illetve következzenek a legújabb ANGOL nyelvű könyvmegjelenések, melyeket tőlünk is előrendelhettek majd: 

 

 

 

Illetve lerántották a leplet a következő Underworlds banda egyik tagjáról is: 

 

 

Sőt, újabb gyönyörű figurákat mutattak a Warhammer Quest következő kiadásából, a Cursed City-ből is: 

Források: 

https://www.warhammer-community.com/2021/02/07/sunday-preview-devotees-of-divine-excess-and-murder-collide/

https://www.warhammer-community.com/2021/02/05/get-a-first-look-at-the-new-savage-orruk-warband-for-direchasm/

https://www.warhammer-community.com/2021/02/04/your-first-look-at-warhammer-quest-cursed-citys-skeletal-ulfenwatch/

 

Webáruház készítés