Tuan Blog

Tuan Report 02.20:Még több Lumineth, Wight King lovon és a teljes Cursed City, no meg 24 órás festés

2021.02.20 16:45


Lement a mai napon a Lords of the Mortal Realms nevű, kifejezetten Age of Sigmaros preview stream, és hát megint volt mire csorgatni a nyálunkat.... 
Lesz itt egy rakás új Lumineth aelf modell, Nighthaunt és Stormcast karakterek, Wight King lovon, Savage Orruk Underworlds Warband,  Underworlds kezdődoboz és teljes pompályában bemutatkozik a Warhammer Quest társasjáték legújabb verziója, a Cursed City! És ha ez nem lett volna elég, egy klasszikus démon karakter is ott bújkál a sötétségben.... Azt mondtuk, hogy jövő héten lesz egy 24 órás festős kihívás, amit mi is támogatunk? Na, ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor katt a cikkre. ;) 

A preview stream elég ütősen indított, ugyanis a Lumineth Realm-Lords eddig is dúskált a friss bejelentésekben, de ezekkel a modellekkel lesz teljes Tyrion és Teclis serege. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üdítő meglepetés, hogy a Nighthaunt és a Stormcast Eternals seregek is kapnak két új karaktert: 

 

 

 

A preview talán legszebb figurája a lovas Wight King, ami ráadásul a Soulblight Gravelords sereg része lesz az AoS-ben. Ez pedig azt jelenti, hogy a vadiúj vámpír seregben nem csak vámpírok lesznek! 

 

Warhammer Underworlds fronton tudtuk, hogy a májusi első warband a Savage Orruks lesz, ám most láthatjuk őket teljes pompájukban:

 

 

Sőt, érkezik egy teljesen új, két fős Underworlds kezdődoboz is, amiben az Easy-to-Build Castigator és Glaivewraith Stalker figurák kaptak helyet. 

 

 

Mi már alig várjuk a Warhammer Quest: Cursed City társasjátékot! Ulfenkarn elátkozott városa hemzseg a barátságtalanabbnál barátságtalanabb lényektől, akikkel a Rend válogatott hőseinek kell megküzdenie:  

 

 

 

Végül, de nem utolsó sorban pedig belengettek egy új démon figurát is, akiről ugyan nincs leírva konkrétan kicsoda, de mind tudjuk, hogy az Osztatlan Káosz első démon hercege, Be'lakor az. Legalábbis 99%-ban biztos tippünk van rá. 

  

Illetve nem új megjelenés, de mindenképpen meg szerettük volna említeni a február 27-én szombaton megrendezésre kerülő 24-órás festőversenyt, a Nut Up or Shut Up-ot. A kezdeményezés teljes mértékben független, és célja, hogy a résztvevők 24 óra leforgása alatt kifessenek egy Start Collecting, Combat Patrol vagy egy fél két fős kezdődobozt. Az esemény egyrészről egy kihívás, amin mindenki azért vesz részt, hogy megméresse magát és figurafestő képességeit. Másrészről verseny is, így díjazva lesz többek között a legszebben festett sereg, szörny és alap baka modell is. Számos nyeremény érkezett eddig és mi is szerettünk volna adni valamit, így kiadónk 5 nyeremény könyvet is felajánlott a szervezők számára. Reméljük minél többen részt vesznek majd az eseményen, ami a Covid helyzet miatt az online térben zajlik majd. Egy biztos, Farkas kollégánk is megméretteti magát, sőt, ha minden jól megy a folyamatot stream formájában végig is követhetitek majd dicsőséges (vagy szenvedéssel teli) festős kalandját. 

Ha felkeltette az érdeklődéseteket az esemény, akkor itt minden fontos információt megtalálhattok róla: 
https://www.facebook.com/events/696962994298203

 

Forrás: 

https://www.warhammer-community.com/2021/02/20/warhammer-preview-online-lords-of-the-mortal-realms/

 

cib