Tuan Blog

Tuan Report 10.20: Specialist Games újdonságok

2020.10.20 12:52

Múlt hétvégén a Gridiron and Glory stream keretei között a Games Workshop több Specialst Game rendszer kapcsán árult el információkat. 

Novemberben érkezik a Blood Bowl Second Season, mely kezdődobozában két csapat (Imperial Nobles + 1 Ogre ill. Black Orcs + 1 Troll), egy törpe és egy elf bíró, szabálykönyv, mérőeszközök, tokenek, pálya és szabálykönyv is lesz. Ezt követően a második évad első külön dobozos csapata pedig a Necromantic team lesz. 

 

Warcry fronton bejelentettek 4 új könyvet, melyekben a négy Grand Alliance (Order, Death, Destruction és Chaos) különböző egységei kapnak majd Warcry profilokat és kampány küldetéseket is. 

Továbbá most szombattól lesz előrendelhető a Warcry következő kezdődoboza a Catacombs is, melyben két warband (Scions of the Flame, Khainite Shadowstalkers) tereptárgyak, szabálykönyv és Catacombs játékmód szabályok, valamint kétodalú játékpálya is lesz. 

Már ezidáig is tudni lehetett, hogy még idén érkezik a Warhammer Underworlds rendszer következő szezonja, a Direchasm, amihez egy két csapatos kezdőszett is társul majd, benne Hedonites of Slaanesh és a Lumineth Realmlords karkaterekkel. 

Kellemes meglepetés volt, hogy a Kill Team kapcsán is hallottunk némi hírt, ugyanis 2021-ben érkezik a Kill Team: Pariah Nexus. 

 

Újabb részleteket láthattunk továbbá a GW több, egymással párhuzamosan készülő animációs sorozatából is. 

 

Viszont nem csak a Warcry Catacombs lesz előrendelhető ezen a héten. Szintén a Warcryhoz érkezik még négy csapat doboz és egy táska is: 

A Goliath és Esher Gang kiegészítések után most az Orlock Gangen a sor. Hamarosan rendelhető a House of Iron szabálykönyv, kockaszett, kártya pakli és az Arms Masters and Wreckers doboz. 

És ha ez még nem lenne elég, újabb Necromunda tereptárgy is érkezik, a Gang Fortress. 

Végezetül, de nem utolsó sorban az Adeptus Titanicushoz újabb kiegészítő kampánykönyv és Open War kártya pakli is előrendelhető lesz. 

Források: 

https://www.warhammer-community.com/2020/10/18/sunday-preview-warcry-goes-underground/

https://www.warhammer-community.com/2020/10/17/the-warhammer-preview-online-sports-and-skirmish/

 

cib