Tuan Blog

Dűne - Kalandok az Impériumban Magyar nyelvű Szerepjáték alapkönyv - előrendelés

2024.05.13 16:09

Dűne - Kalandok az Impériumban

Magyar nyelvű Szerepjáték alapkönyv

Arrakis.

Dűne.

A sivatagbolygó.

A Dűne: Kalandok az Impériumban szerepjáték a képzeleten túli jövőbe kalauzol, ahol a félelem az elme gyilkosa, légy tehát résen!

Az Impérium a halálos párbajok, a feudális politika és a titokzatos képességek csatamezeje, ahol nemes Házak marakodnak a hatalomért, a befolyásért és a bosszúért egy olyan univerzumban, amelyben egyetlen penge villanása milliók sorsát változtathatja meg. Alkosd meg a saját Házad, foglald el a helyed az univerzumban, vagy emelj fel egy ősi vérvonalat, és szállj harcba a birodalmi trónért.

Kelj útra Frank Herbert legendás science fiction remekművének nevezetes világain és állj egy nemes Ház szolgálatába, ahol mentátok, kardmesterek, kémek, Bene Gesserit-nővérek, ravasz tanácsadók vagy akár maguk a sivataglakó fremenek is a zászlód alá gyűlhetnek.

Bárki légy is, egy dolgot sose feledj: Aki a fűszert uralja, az irányítja az univerzumot.

A Dűne: Kalandok az Impériumban szabálykönyv az alábbiakat tartalmazza:

– Mindent, ami a saját, intrikán és kalandokon alapuló történeteid megalkotásához szükséges az Arrakis sivatagos világán, ahol a karaktereid egy nemes Ház ügynökei.

– A 2d20 rendszer legújabb, külön a Dűne Univerzumhoz igazított verzióját, benne a saját nemes Házatok megalkotásához és a cselszövő játékstílushoz szükséges összes szabállyal, ahol bábmesterekként, saját Házatok érdekében mozgathatjátok az ügynökeiteket.

– Az Impérium társadalmának, frakcióinak, történelmének, technológiájának, kultúrájának és hitvilágának részletes áttekintését, sok egyéb más mellett.

– Iránymutatást kezdő és haladó kalandmesterek számára saját, intrikában és kalandokban bővelkedő Dűne-témájú kampányaik kidolgozására és levezetésére, ahol játékosaik egy nemes Ház elit ügynökeit testesítik meg.

– Egy teljes, bevezető kalandot „A Dűne begyűjtői” címmel, amin keresztül játékostársaiddal együtt fejest ugorhattok az Impérium arrakisi politikai pókhálójába.

cib