Tuan Blog

Tuan Report 01.23 - A Dead & Divine Warhammer stream újdonságai

2021.01.23 16:18

Nemrég zajlott le a Warhammer saját Twitch csatornáján a Dead&Divinecímű preview stream, lássuk milyen újdonságokra számíthatunk az elkövetkező hónapokban. Lesz itt új Battle Sister, Kill Team doboz, Lumineth karakter, Underworlds és a legújabb Warhammer Quest!  

Elsőként a Warhammer 40.000-hez érkezik egy teljesen új Adepta Sororitas modell, a Paragon Warsuit: 

 

A következő bejelentés is 40ks volt, ám már a kevés figurát használó Kill Team szabályrendszerhez. Itt kiderült, hogy a korábban bemutatott Gravis Captain, Heavy Intercessorok, Chronomancer és Flayed Ones, elsőként a Kill Team: Pariah Nexus doboz keretein belül jelenik majd meg, egy szabálykönyv, játéktér, kártyák és Necron terepek mellett. 

Szerencsére a Titánok rajongói sem maradnak újdonság nélkül, ugyanis már hallani lehet a Warmaster osztályú titán lépteit, ahogy az Adeptus Titanicus asztalok felé tart. Ez lesz az eddig kiadott leghatalmasabb AT istengép:

A figura mellett egy új kiegészítő könyv is jön a játékhoz, Loyalist Legios címen: 

A következő bejelentés már az Age of Sigmarhoz és azon belül is a Lumineth Realm-Lords sereghez kapcsolódott. Tiszta képünk csupán egyetlen figuráról, Sevireth, Lord of the Seventh Wind-ről van, de a videóban több új egység sziluettje is látszik. 

 

Illetve a Broken Realms kampánykönyv sorozat is új résszel bővül, Teclis címmel: 

Teljesen váratlanul, de bejelentettek egy új seregkönyvet is. Új kiadást, sőt Endless spelleket is kap a Daughters of Khaine!

Végre beindult a vámpír áradat az AoS-ben! Elsőként a Warhammer Underworlds részeként kaparinthatjuk majd meg az első vámpír figurákat, színre lép a The Crimson Court:

Dobpergés...... jön a következő Warhammer Quest társasjáték, a Cursed City. Nekünk a szavunk is elállt, lássuk is a videót: 

Forrás: 

https://www.warhammer-community.com/2021/01/23/warhammer-preview-online-the-dead-and-the-divine/

cib