Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Tuan Blog
2021.01.23 16:18

Tuan Report 01.23 - A Dead & Divine Warhammer stream újdonságai

Nemrég zajlott le a Warhammer saját Twitch csatornáján a Dead&Divinecímű preview stream, lássuk milyen újdonságokra számíthatunk az elkövetkező hónapokban. Lesz itt új Battle Sister, Kill Team doboz, Lumineth karakter, Underworlds és a legújabb Warhammer Quest!  

Elsőként a Warhammer 40.000-hez érkezik egy teljesen új Adepta Sororitas modell, a Paragon Warsuit: 

 

A következő bejelentés is 40ks volt, ám már a kevés figurát használó Kill Team szabályrendszerhez. Itt kiderült, hogy a korábban bemutatott Gravis Captain, Heavy Intercessorok, Chronomancer és Flayed Ones, elsőként a Kill Team: Pariah Nexus doboz keretein belül jelenik majd meg, egy szabálykönyv, játéktér, kártyák és Necron terepek mellett. 

Szerencsére a Titánok rajongói sem maradnak újdonság nélkül, ugyanis már hallani lehet a Warmaster osztályú titán lépteit, ahogy az Adeptus Titanicus asztalok felé tart. Ez lesz az eddig kiadott leghatalmasabb AT istengép:

A figura mellett egy új kiegészítő könyv is jön a játékhoz, Loyalist Legios címen: 

A következő bejelentés már az Age of Sigmarhoz és azon belül is a Lumineth Realm-Lords sereghez kapcsolódott. Tiszta képünk csupán egyetlen figuráról, Sevireth, Lord of the Seventh Wind-ről van, de a videóban több új egység sziluettje is látszik. 

 

Illetve a Broken Realms kampánykönyv sorozat is új résszel bővül, Teclis címmel: 

Teljesen váratlanul, de bejelentettek egy új seregkönyvet is. Új kiadást, sőt Endless spelleket is kap a Daughters of Khaine!

Végre beindult a vámpír áradat az AoS-ben! Elsőként a Warhammer Underworlds részeként kaparinthatjuk majd meg az első vámpír figurákat, színre lép a The Crimson Court:

Dobpergés...... jön a következő Warhammer Quest társasjáték, a Cursed City. Nekünk a szavunk is elállt, lássuk is a videót: 

Forrás: 

https://www.warhammer-community.com/2021/01/23/warhammer-preview-online-the-dead-and-the-divine/

Webáruház készítés