Tuan Blog

Dungeons & Dragons 5e Híreink - 2021.06.19

2021.06.19 12:22

DnD Híreink - 2021.06.19

DnD Híreink - 2021.06.19

Az elmúlt hónapokban aktívan próbáltuk elérni a GF9 képviselőit, telefonon, e-mailben, különféle üzenetekben kerestük őket, kis sikerrel. A célunk az volt, hogy megtudjuk, belefogott e már a Wizards az engedélyezési folyamatba, ahogy ígérték. Sajnos egészen egy héttel ezelőttig nem is nagyon kaptunk választ ezekre a megkeresésekre.
Most viszont megérkezett a válaszuk. Kértük, hogy a levelüket hivatalos, aláírt verzióban is küldjék meg, hogy közzétehessük. Sajnos ez nem történt meg, így a kivonatolt verziót oszthatjuk csak meg veletek.

1, GF9 arról tájékoztatott minket, hogy a Wizards saját kezelésébe vett nyelveken kívül (ezeken szeptember 24-én érkeznek az új kötetek) más nyelveken nem indult meg a könyvek kiadása. A Wizards nem kommunikál a GF9-nal érdemben erről a kérdésről.
2, A GF9-nél nem tudnak mondani semmit a mi köteteink kapcsán. Úgy gondolják a Wizards rajtuk keresztül nem fog engedélyt adni nekünk a kiadásra a szerződésükből hátralévő pár hónapban.
3, A GF9 szerint a kialakult helyzetért a Wizardsot terheli felelősség.

Ennek fényében mi már jogosan, szerződésszegés nélkül felvehetjük a kapcsolatot közvetlenül a WotC-tal. Bízunk benne, hogy így végre kiadhatjuk a könyveket. Jelenleg több csatornán próbálkozunk a Wizardsnál.
Köszönjük a levélírásos felajánlásotokat, jelenleg vizsgáljuk, hogy tudnánk a leghatásosabban megmutatni a Wizardsnak a közösség támogatását.

Köszönjük az eddigi türelmetek.

cib