Tuan Blog

Black Templar seregdoboz, avagy régi fanatikusság új köntösben

2021.09.23 13:14

Birodalom hű hívei, örvendezzetek!

Az eddig kissé elhanyagolt Black Templarok új köntöst kapnak! Ahogyan korábban az Adepta Sororitas, úgy most kedvenc vallási fanatikusaink is felkerülnek a polcra (amennyiben kapunk belőle 2-3 doboznál többet...) egy seregdobozban, benne mindennel amire szükségünk lehet a csapatunk felépítéséhez. De pontosan mit is kapunk benne? Először is, 13 modelt fog tartalmazni, egy már ismert Redemptor dreadnought mellett három újdonság is várható: egy 10 fős Primaris Crusader osztag, melyet egy Marshal és egy Emperor's Champion támogat.

Ahogy a képen is látható, a Crusader osztag klasszikusan nem kizárólag teljes jogú Astartesekből fog állni, hanem Neophytes-okból is, azaz újoncokat is tartalmaz az egység. Az új Marshal két fej, és több fegyveropcióval fog érkezni.

A dobozban található codex supplement sem a szokványos lesz, hanem John Blanche klasszikus illusztációja kaőott helyet a borítón, ami a harmadik kiadásból ismerős lehet egyeseknek. Mellé tesszük a 'hagyományos' codex supplement is, döntse el mindenki magának, hogy melyik tetszik jobban.

A 80 oldalas kódex a Black Templar-ok háttértörténetét is be fogja mutatni, a szabályok mellett. Warlord trait-ek, relic-ek, strategem-ek mind mind szerepelni fognak ebben az egységek információ mellett. 

A szetben ezen kívül egy 28 lapos datacard csomag is érkezik, valamint egy transfer lap, 226 matricával.

Helbrecht Főmarshal is új modelt kap, de ő külön kiegészítőként jelenik meg. Mark X-es páncéljában elég impozánsra sikerült, szerintünk.

A model művészi alapját egy korábbi illusztráció szolgáltatta, ezt gondolta tovább a tervezője.

A kísérői sem kevés örömmel szolgáltak az internet mémgyárosainak, kifejezetten a kardot törölgető alak, akit láttunk már Sigvald páncélját is törölgetni.

Helbrecht mellett a Császár Bajnoka is egy gyönyörű új modelt kap.

Egyelőre ennyit lehet tudni a várható megjelenésekről biztosan, de egy cikk végén elejtett mondat szerint a Primaris Crusader osztag lángszórós alakjának vannak barátai...

Ha érdekel a doboz, ide kattintva tudod kitölteni az elő-érdeklődési űrlapot.
Sajnos még nem tudjuk, hogy ez a doboz pontosan mikor jelenik meg, és hogy mennyire lesz limitált.

Amint többet tudunk, jelentkezni fogunk! Sziasztok!

cib