Tuan Blog

Utalványok, Packeta és külföldi kiszállítás!

2023.10.09 14:27

Kedves Vásárlóink!
Három újdonsággal is szolgálhatunk nektek:

  • Felkerültek e-utalványaink a webshopba
  • Mától üzletünk is Packeta csomagpont lett
  • Újraindul külföldi kiszállításunk

Kedves Vásárlóink!
Három újdonsággal is szolgálhatunk nektek:

Felkerültek a webshopra E-utalványaink, amelyekből könyves- és hobbiutalvány verziót is találhattok. Az 5.000, 10.000 és 20.000 Ft értékű E-utalványokat a webshopon keresztül tudjátok megvásárolni, előre utalásos, vagy (regisztrált és belépett felhasználó esetén) online bankkártyás fizetési móddal. Rendszerünk a kuponkódot ezután a regisztrált emailcímre küldi meg, de azt bárki fel tudja használni egy webshopos vásárlás során, tehát nincs profilhoz kötve.

https://tuan.hu/Ajandektargyak


Mától üzletünk is Packeta csomagpont lett, így mostantól nálunk is feladhatjátok vagy átvehetitek Packetás csomagjaitokat!

Továbbá, a mai naptól újraindult a külföldi kiszállításunk, a Packeta rendszerén keresztül. Ezt az opciót a webshop akkor fogja felajánlani, ha a regisztrációban (vagy regisztráció/belépés nélkül a megrendelés folyamán) nem magyarországi cím szerepel.
Jelenleg az alábbi országokba szállítunk Packeta szállítási móddal:
Bulgária, Csehország, Észtország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Litvánia, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Szlovákia.

Amennyiben a választott ország nem szerepel a listában, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@tuan.hu email címen egyedi árajánlatért.

Magyarországra továbbra is a GLS-el szállítunk.

#ACsászárOltalmaz

cib