Tuan Blog

Kiadói hírek - GW, D&D - 2021.04.22

2021.04.22 14:47

Híreink a Games Workshop termékeiről valamint a Dungeons & Dragons háza tájáról

Bemondóink a Goblinok

Games Workshop
A GW termékek gyártója a héten jelezte felénk, hogy 2021 április 28. után sajnos egészen május végéig nem tud termékeket szállítani. Az utolsó rendelésünket április 26-án adhatjuk le. Mivel jelentős készleteket igyekszünk felhalmozni, így elméletileg jelentős, észrevehető késedelmet vagy áruhiányt nem fog okozni ez az esemény. Ettől függetlenül, amennyiben biztosan és gyorsan szeretnéd megkapni a szükséges termékeket, úgy kérjük, ezeket rendeld be még április 25. 24.00-ig.
Be'Lakor, The Dark Master
A figura sajnos rossz összerakási útmutatóval jelent meg, a dobozban helytelen verzió található. A javított verzió az alábbi linken érhető el:
Cursed City
Ez a termék sajnos nem lesz elérhető a jövőben. Sajnos az előrendelések kiszolgálása után megmaradt pár doboz pillanatok alatt elfogyott a boltunk polcairól, s újabb példányokat nem tudunk rendelni a nagykereskedő tájékoztatása alapján.
Emellett pedig több helyről is kaptunk olyan visszajelzést, miszerint a gyártó a dobozban hibásan helyezte el a kártyákat, így azok meghajlottak stb. Sajnos cserére nincs mód. Természetesen ezeket a példányokat még 14 napig visszavesszük és a vételi árat visszafizetjük, amennyiben a bontott játékot hiánytalanul, összerakatlanul visszajuttatjátok hozzánk.
DnD Játékosok kézikönyve
A Wizards of the Coast, illetve a GF9 korábbi tájékoztatása szerint április elején elindult az új Wizardsos engedélyeztetési kör, mi erről írásban és telefonon is érdeklődtünk: a folyamat menetéről, határidőkről stb. Jelenleg a GF9 ügyvezetőjének válaszára várunk. Még nem kaptunk érdemi információt.
Amint befut bármiféle információ, azonnal közzétesszük, illetve továbbra is készen állunk akár a hazai, akár a külföldi gyártás megkezdésére, támogatására.
Köszönjük a türelmetek.
Klubhelyiség
A klubhelyiségünk a fennálló szabályozások miatt egyelőre még nem nyithat ki. Amennyiben a beltéri vendéglátás is ismét engedélyezésre kerül, úgy a klubunk is megnyitja a kapuit.
cib