Tuan Blog

Tuan Report 11.06: Shadow and Pain,Bugmansson,Space Marine Heroes3

2020.11.05 16:13

Most szombattól lesz előrendelhető a Daughters of Khaine és Hedonites of Slaanesh doboz, a Shadow and Pain, továbbá a hozzájuk köthető Morathi kampánykönyv és pár tematikus doboz is. De jön itt még karácsonyi figura sörös duardin és Space Marine Heroes 3 is!

SundayPreview Nov1 BRMorathi1e

Hamarosan megjelenik a Morathi, a Broken Realms kampánykönyv sorozat első része, amiben a Daughters of Khaine, a Cities of Sigmar, az Idoneth Deepkin, a Stormcast Eternals és a Slaves to Darkness seregek kapnak majd némi frissítést. E mellé érkezik négy tematikus doboz is, ám ezek pontos tartalma még ismeretlen.

SundayPreview Nov1 BRBoxes2g

                               

A Shadow & Pain lesz a soron következő, limitált, két fős kezdődoboz, amiben Daughters of Khaine és Hedonites of Slaanesh seregeket és két új hőst is találunk majd. 

                               

SundayPreview Nov1 ShadowPain3t

 

SundayPreview Nov1 ShadowPainMinis4y

Ahogy tavaly, úgy idén is lesz limitált ideig kapható ünnepi figura, ami ebben az évben egy duardin karakter, Jakkob Bugmansson XI, a híres Josef Bugman serfőző mester leszármazottja.

SundayPreview Nov1 Bugmansson5r

 

Dobpergés.... és itt van a Space Marine Heroes gyűjtögetős figurák harmadik száriája is, amiben hat, egyedi Death Guard marine kapott helyet. A bliszterek "blind buy" rendszerűek, így nem tudni, hogy melyik dobozban melyik karakter lapul.... 

 

SundayPreview Nov1 SMHeroesSE3 2l

 

Forrás: 

https://www.warhammer-community.com/2020/11/01/sunday-preview-the-road-to-godhood/

cib