Tuan Blog

Games Wokrshop előrendelések: Blood Bowl Norse Team és új Underworlds dobozok!

2022.04.12 18:28

Megérkeztek a Blood Bowl véráztatta foicpályájára a távoli, hideg Észak csapatai, és hamarosan még mélyebbre 
ereszkedünk az árnyak közé, a Warhammer Underworlds: Nethermaze dobozzal! 

Már rendelhető!
 

Webshopunkon már rendelhetőek a Blood Bowl legújabb újdonásgai, egy visszatérő régi klasszikus csapat, a Norsca Rampagers, a hozzájuk tartozó kártyákkal, kockákkal, pályával és Spike! magazinnal karöltve! 

A Birodalomtól északra terül el a fagyos és halálos Norsca, az északiak kíméletlen otthona. Az északi csapatok semmit sem élveznek jobban, mint egy jó kis csetepatét, s pont ebben járatosak a pályán is! Ezek az emberek egész életüket a zord, fagyos északi tájakon tölötték, minek hála csak a legkeményebbek élhették meg a felnőttkort. A Norsca játékosok szemtől szemben jók igazán, szinte meg sem érzik, mikor blokkolás közben bekapnak egy-két öklöst, és akkora erővel ütnek vissza, amit még egy ogre is megérez. Puszta erővel verekedik át magukat az ellenfél csapatán, egészen a gólvonalig, minden bizonnyal az azon túl található taverna irányába haladva.  

Blood Bowl Norse Team

Norse Pitch and Dugouts

Norse Team Card Pack

Norse Team Dice Pack

Spike! Issue 14

04.23-tól előrendelhető termékek! 

Újabb kezdőszettel bővült a Warhammer Underworlds Árnyak Birodalmában játszódó szezonja, ami ezúttal a Nethermaze címet kapta. A szettben két vadonatúj warband, a Warcry-ból már jól ismert Khainite Shadowstalkerekből álló Shadeborn csapat, illetve velük szemben a Skaven Eshin orvgyilkolsokból álló Skittershank's Clawpack kapott helyet.   

Warhammer Underworlds: Nethermaze 

The Exiled Dead 

A Nethermaze logóval ellátott első, külön warband is egyből érkezik, az lesz az Exiled Dead, egy tiltott és rejtélyes erővel feltámasztott zombicsapat, akiket egy száműzött nekromanta vezet az árnyak szőtte labirintus falai közé.    

Rivals of Harrowdeep 

Mivel a Nethermaze megjelenésével a Harrowdeep doboz mér nem lesz többé elérhető, ezért az abban debütált Stormcast és Cruelboyz csapatok külön dobozban is megjelennek. Mikor ezt a cikket írjuk, még egy Harrowdeep dobozunk van polcon, így ha lemaradtál róla, akkor ne habozz és KATT IDE!

Dawn of Fire IV - Throne of Light 

Negyedik kötetével folytatódik az Indomitus hadjárat kezdetéről szóló Dawn of Fire sorozat is, amiből magyarul már az első kötetet olvashattátok is. 

"The Indomitus Crusade continues its war across the stars. The primarch Roboute Guilliman has finally broken through the orkish threat bedevilling the sectors near Fenris and makes ready to push on in his bid to stabilise Imperium Sanctus, but old foes have returned.  

Kor Phaeron, the Dark Cardinal, threatens the previously stable core of the Segmentum Solar. Waves of rebellion instigated by his evil priests suggest imminent, large-scale invasion by the Word Bearers Legion. Worse yet, the Dark Cardinal’s warriors are targeting the Black Ships, threatening to starve Terra of the psykers the Emperor needs to survive. 

Through this turbulent warzone Inquisitor Rostov continues his search for the Hand of Abaddon. Yet when strange, miraculous visions are traced back to the astropathic relay on Srinagar, his quest is diverted, for the visions are a foretelling of hope for the Imperium, a hope the fanatical worshippers of Chaos will do anything to snuff out…"

Soulslayer: A Gotrek Gurnisson Novel 

Szintén tovább folytatódik Gotrek Gurnisson, Nyolc Birodalmakban játszódó kalandjai, s ezúttal a Soulslayer lapjain a lélektolvaj Idnoneth Deepkin aelfekkel gyűlik meg a baja. 

 

 

Forrás: 

https://www.warhammer-community.com/2022/04/17/sunday-preview-dive-into-a-new-chapter-of-warhammer-underworlds/

cib