Arturus lázadás

Szerkesztői jegyzet:

Ismét egy emberi történet következik: a belső vívódás, a lélek fájdalma kerül terítékre. Egy igazán jó történet, amelynek nincsenek hősei... és amelyből az is kiderül, hogy Arturus harcosai sem mind az erkölcs bajnokai.
Schőberl Frigyes írása, A számvetés ideje új nézőpontokat, a birodalom szolgálatában kizsigerelt ember új mélységeit igyekszik megmutatni a nagyérdeműnek.

Ezúttal is kérünk titeket, hogy hozzászólásaitokkal, like-jaitokkal ti is értékeljétek ezt a novellát a kiadó Fb-oldalán, a művet beharangozó posztnál.

Szerkesztői jegyzet:

Ismételten következzék egy már gyakorlottab szerző műve. Ezúttal pedig emberi szemszög következzék.
Patrick J. Morrison Az oligarcha vérvonala című kötetben debütált a Mysterious Universe világában, de sok más egyéb zsánerben is alkotott korábban. A mostani története is ehhez mérten csavaros - helyenként szürreális, és nem is annyira a 33-as szektort, semmint az Impérium visszásságát mutatja be.

Ezúttal is kérünk titeket, hogy hozzászólásaitokkal, like-jaitokkal ti is értékeljétek ezt a novellát a kiadó Fb-oldalán, a művet beharangozó posztnál.

Szerkesztői előszó:

Az előzőleg bemutatott novella, G.F. Lancer 13-as protokollja egy már gyakorlott szerző anyaga volt, amely magabiztosan mutatta be a háború borzalmait, és vetette fel későbbi cselekményszálak magvait. Most azonban folytassuk egy újabb történettel, amely nem kevésbe messzire vezet.

Liana Rawin novellája az első, amit bemutatunk a pályázatra beérkezett új szerzők művei közül.
Általában, főleg kezdő írók esetében nem szoktuk javasolni, hogy "belemásszanak" idegen lények fejébe, gondolatai közé... előbb kezeljék csak magabiztosan az emberi faj elméjének csapdáit és
sötét vermeit. :) Liana Rawin azonban ügyesen egyensúlyoz a még érthető, de már elég idegen gondolatok közt, s egy új, különleges nézőpontból mutatja be a 33-as szektor egyik őshonos népét.
Bízunk benne, hogy elnyeri tetszéseteket majd ez a novella is, és like-otokkal, hozzászólásaitokkal értékelitek.

Aki pedig kedvet kapott az Arturus lázadás történetéhez, annak csak ajánlani tudjuk az első, már megjelent kötetet.

Amikor az írógárda belevágott a sárkánycsászárok fémjelezte közelmúlt bemutatásába, az evolvensen alázuhantunk a dicső IV. von Anstetten uralkodását megelőző események zűrzavarába. Amikor úgy döntöttünk, hogy a 26. század vérzivataros, történelmi áthallásoktól sem mentes történetét kívánjuk feltárni az olvasók előtt, még nem tudhattuk mekkora fába is vágtuk a fejszénket. Hiszen a 27. század minden fontosabb személyiségének, hatalmának története, minden nagyobb történés kiindulópontja a 26. században gyökerezik. Így aztán a világ egykori megalkotóival együtt úgy döntöttünk, hogy egy novellapályázat keretében keresünk erősítést, engedünk teret új, egyedi hangoknak. Most az ezen a pályázaton elindult a legjobb műveket szeretnénk bemutatni a nagyérdeműnek.

Kérünk titeket, hogy hozzászólásaitokkal, like-jaitokkal ti is értékeljétek a pályaműveket a kiadó Fb-oldalán, az adott művet beharangozó posztnál.

Most kezdetnek álljon itt egy egy történet a harmadik Arturus-regényt - a hamarosan megjelenő Venatort - jegyző G.F. Lancer tollából, amely több kérdést is felvet, és újabb események láncolatát indítja el rövid írásában.

Aki pedig kedvet kapott az Arturus lázadás történetéhez, annak csak ajánlani tudjuk az első, már megjelent kötetet.

cib