Lángvörös Égbolt - előrendelés

ÚJ
Raktárkészlet: Rendelhető
Lángvörös Égbolt - előrendelés

Lángvörös Égbolt - előrendelés

Arturus-lázadás sorozat 1. kötete

Várható megjelenés: 2023.01.26.

4 118 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Ameera Laith, a Birodalombiztonsági Hivatal tisztje egy titokzatos összeesküvés után nyomoz az Űrkastélyban: az önmagát Arturusnak nevező kormányzó, egy távoli galaxiskar teljhatalmú ura híveket gyűjt a legmagasabb körökből is.

Miután Ameera sokszorosan túllépi a hatáskörét, a hófödte Carnopol Zétára küldik, hogy kutakodását a helyi, leszerelés előtt álló tartalékos hadosztály laktanyájában folytassa. Ám a háttérben mozgásba lendült eseményeket már nem lehet megállítani. Kitör III. Von Anstetten és Nagy Arturus kozmikus szintű, bolygórendszereket érintő összecsapása, a földönkívüli „népek csatája”, a legnagyobb konfliktus az emberiség történelmének kezdete óta. Ameera az erőforrásaitól elvágva, egy haldokló csillaghajóval és egy harci bevetésre alkalmatlan hadosztállyal, a Carnopol Medvéivel kell, hogy átvészelje a támadást, ami elpusztíthatja az egész bolygót.

A Lángvörös Égbolt az Arturus-lázadás sorozat induló kötete. Michael Walden (Waldmann Szabolcs) tizedik regénye egy olyan világ kapuit tárja ki, melyben új hősök, új konfliktusok, új legendák és a felfedezésre váró, titokzatos múlt vár az olvasókra.

Hasonló termékek
Adatok
Kiadás éve
2 023
Kötés
Puhafedeles
Szerző
Michael Walden
Kiadó
Tuan
Sorozat
Arturus-lázadás
Borítóár
5490
Vonalkód
arturus
Raktárkészlet
Rendelhető
Státusz
ÚJ    Előrendelhető