Tuan Blog

Tuan Report 09.30: Space Marine és Necron Codex, új modellek és könyvek

2020.09.29 18:11

Kedves Olvasóink, Vásárlóink és Klubozók! 

Újra egy Tuan Report keretein belül üdvözölhetünk benneteket hosszú szünet után. A hosszabb kihagyás oka az volt, hogy a menetközben megújult Facebookból eltávolították a Jegyzet funkciót, amivel eddig ezeket a Reportokat készítettük nektek. Szerencsére tech-adeptusaink képesek voltak weblapunk gép lelkét megzabolázni, és így születhetett meg a Tuan Blog!

A Blog keretein belül a terveink szerint rendszeresen jelentkezhetünk majd újabb és újabb cikkekkel, beszámolókkal. A Blogra kattintva már most találkozhattok a DnD 5. kiadás magyar nyelvű kitölthető karakterlapjával és egy játékot segítő infografikával is. 

No, de elég a felvezetésből, lássuk, hogy mi újság a Games Workshop megjelenések háza táján! 

Egyrészt most szombaton lesz elérhető több új könyv és tereptárgy szett is. 

Most szombaton debütál egy Chapter Approved kiegészítő, amiben az új Tactical Deployment játékmód kap majd helyet (ehhez érkezik majd kártyapakli is). A Tactical Deployment lényege, hogy a seregünk mellé egy tereptárgyakból álló listát is írunk, és magunkkal visszük a csatába ahol majd ezek különböző bónuszokat adnak majd a seregünknek. 

A Crusade narratív kampány szerelmesei is újabb küldetésekkel bővíthetik majd a játéklehetőségeiket a Beyond the Veil Mission pack könyvnek hála. 

A Command Edition kezdődobozban a figurák és szabálykönyv mellett tereptárgyak is helyet kaptak, ami nagyban megkönnyíti azok dolgát, akik otthon szeretnének játszani. Nekik is jó hírrel szolgálhatunk, hisszen az előrendelhető Battlezone Manufactorum: Vertigus szett kiváló doboz egy saját terepasztal felszerelésének megalapozásra vagy a már meglévő terepkészlet növelésére. 

A Vertigus szetten túl további négy tereptárgy készlet érkezik, melyek közül kettő teljesen új, ezek a Sub-Cloister and Storage Fane és a Sanctum Administratus.

A két visszatérő pedig a Munitorum Armoured Containers és a Conservators szettek. 

Most szombattól (10.03.) pedig további 40ks szettek válnak majd előrendelhetővé. Egyrészt érkezik a várva várt 9. kiadásos Space Marine és Necron Codex (utóbbi mellé stílusos kockaszett is elérhető lesz), valamint Datacard paklik és 3-3 új modell is. 

Ezek Necron oldalon a Lokhust Heavy Destroyer, Canoptek Doomstalker és a The Silent King.  A Space Marine játékosok pedig a Chaplain on Bike, Firestrike Servo-turret és az Invader ATV dobozokat rendelhetik majd elő. Ezek mellé extra, hogy a hobbyba bevezető Getting Started with Warhammer 40.000 újság is visszatér, ráadásul 2 ajándék figurával (push fites Assault Intercessor és Necron Warrior). 

 

 

 

 

Végül, de nem utolsó sorban a mai napon befutott hozzánk végre a Hórusz Eretnekség sorozat 25. része, a Calth jele

 

 

Források: 

https://www.warhammer-community.com/2020/09/26/battlezones-tactical-deployment-and-epic-crusades/

https://www.warhammer-community.com/2020/09/27/sunday-preview-codexes-and-a-king/

cib