Tuan Blog

A kristálypalack nyomában - 1.rész

2021.01.21 16:34

Kalandozók és Goblinok!
A goblinok nem adják fel és új kalandokra indulnak a szerkesztőségből!
Félretéve a tréfát, a Wizards és a GF9 jogvitája előtt igértük, hogy támogatni fogjuk az új játékosokat, illetve igyekszünk aktívan belefolyni a közösségi életbe is. Sajnos a jelenlegi helyzet - az elhúzódó jogvita, ami miatt nehéz engedélyt szereznünk bármire is, illetve a vírushelyzet - arra késztetett minket, hogy alternatív megoldásokkal próbálkozzunk.
Így aztán úgy gondoltuk, hogy az lesz a legjobb, ha Kezdőkészletre alapozva újabb és újabb kalandokkal, illetve anyagokkal látunk el titeket addig, amíg végre kinyomtathatjuk legalább a Játékosok kézikönyvét, illetve valódi rendezvényeket szervezhetünk nektek.
Így aztán fogadjátok szeretettel a modulsorozatunk első elemét. A terveink szerint havi egy-két alkalommal fogunk újabb részeket, frissítéseket, leírásokat közzétenni. Az anyagokat a kalandmestereknek szánjuk, hogy támogassuk őket nehéz feladatukban.
Végezetül pedig szeretnénk jelezni, hogy ezek az anyagok a szerkesztőségi goblinok szabadidejében elkövetett alkotásai, így azokért a kiadó semmiféle felelősséget nem vállal, de bármiféle kritikátokat, észrevételeiteket szívesen látják a goblinok a kiadói emailcímen - tuan@tuan.hu -, majd elolvassák, amikor a legtöbbet túlórázó kollégánk is haza megy végre. ????
Jó játékot és kalandozást kívánva - A Goblinok
U.i.: sajnos a Tengerparti varázslók és Óvilági csatlósaik ígéretük ellenére nem jeleztek még felénk semmit január 19-ig, így most különféle fürkészvarázslatokkal zaklatjuk őket, mert a postagalambokat felfalták az unatkozó goblinok.
Amint tudunk valamit, közzétesszük.
cib