Tuan Blog

Tuan Report 10.13: Mega-Gargantok és új Necron és Space Marine egységek a láthatáron

2020.10.13 14:41

Itt az idő, hogy egy újabb Tuan Report kereitein belül foglaljuk össze nektek, hogy milyen 
újdonságokra lehet számítani a közeljövőben!

Óriási hírünk van! Itt jönnek végre a Gargantok az Age of Sigmarhoz! A 10.17-es megjelenések egyik legvártabb részét teszik ki az új Sons of Behemat figurák. Egyrészt lehetőségünk lesz önmagában csak gargantokból álló sereget építeni, de minden Grand Alliance hozhatja is majd őket, mint szövetséges. 

A Mega-Gargant hatalmas figura lesz, amiből három féle óriás építhető. 

 

 

 A klasszikus Warhammer Gargant mostantól Mancrusher néven kapható, kettesével dobozolva. 

 

 

A Sons of Behemat seregkönyv 


Sons of Behemat warscroll kártya szett

 

A tavaly megjelent Aetherwar doboz két új karakterének egyike, a Kharadron Overlords Endrinmaster in Dirigible Suit is immáron külön is rendelhető.  

 

Akárcsak a Disciples of Tzeentch seregbe tartozó Magister on Disc of Tzeentch is.

 

A Recruit, Elite és Command Edition keződszettekből ismert Easy-to-Build Necron Warriors is kapható lett külön dobozban. 

 

Ez szintén igaz a Skorpekh Destroyerekre is. 

 

Érkezik a Destroyer Cult legújabb tagja, a hat pisztolyos Hexmark Destroyer is.

 

Továbbá 10.16 péntektől elérhető lesz az e havi White Dwarf magazin is. 

 

Ezeken túl, szombattól lesznek majd előrendelhetőek (10. 24-es megjelenési dátummal) a következő dobozok is: 

A klasszikus Necron Wraith-ek hangulatát idéző Ophidian Destroyerek hamarosan harcba indulnak. 

 

 

A Convergence of Dominion a Necronok új tereptárgya, ami egyrész növeli a közeli Necronok LD-jét, valamint ezeken át is kaphatják majd a támogató Command protocolokat. 

 

 

Új külsővel tér vissza az egyik legikonikusanbb Necron jármű, a Monolith is. 

 

Ráadásul a Void Dragon nevű C'tan Shard is végre újjászülethet gyönyörű, műanyag formájában. 

 

Space Marine fronton is kapunk egy Fortification típusú modellt, mégpedig a Hamerfall Drop Bunkert, amit ugyan minden remény ellenére nem lehet majd tartalékból az asztalra "deep strikeolni", de azért komoly tűzerővel bír majd. 

 

A Techmarine-al újabb ikonikus űrgárdista tiszt lépi át a Rubicon Primarist. 

 

 

 

Megjelent a Négykezes plazmára és energiavetőre! Kiadónk legújabb könyve a Mysterious Universe sorozatot erősíti, Anthony Sheenard tollából. 

Már hét évtizede dúl a galaxis legnagyobb háborúja, amit a katonai szervezettségű, titokzatos gilleth-ek és a periférián élő poszthumán mutánsok vívnak egymással. York Ketchikan hivatásos túszként éppen egy mutáns nehézcirkálón raboskodik a Tejút közepét uraló szupermasszív fekete lyuk központi zónájában, amikor kalózok csapnak le rájuk. A harcok során Yorkot kihajítják a fedélzetről, de nem szabadulhatnak meg tőle ilyen könnyen: főhősünk az ellopott mutáns hajó nyomába ered. Hogy a kalózok titkos rejtekhelyét, a legendás Alcazabát megtalálja, jó néhány veszedelmes ellenfelet kell magára haragítania: többek között egy nagyhatalmú maffiavezér mellett a térség legnagyobb űrrombolójának parancsnokát is. Amikor pedig megtalálja Alcazabát – mert York Ketchikan nem adja fel sosem –, akkor az összes kalóz az ellenfelévé válik, amely százezres ember- és lénytömeget jelent. És ha ez nem lenne elég, a távoli Teuton bolygó Vril egyházának főpapnői is elküldik harcias valkűrjeiket, hogy keressék meg azt a férfit, aki egy látomásukban megjelent, mert egyszer majd rajta fog múlni a galaxis sorsa…

Anthony Sheenard főhősének legkorábbi kalandját tartja kézben az olvasó. Ha meg akar ismerkedni a kissé pimasz és nagyon őrült York Ketchikannel, itt van rá az alkalom. A Négykezes egy ízig-vérig kemény űroperett, olyan szórakoztató kaland, amelynek nem tudhatod, mi lesz a vége.

A könyv elérhető puha- és limitált keménytáblás verzióban is. 

 

Források: 

https://www.warhammer-community.com/2020/10/04/sunday-preview-huge-news-for-the-mortal-realms/

https://www.warhammer-community.com/2020/10/11/sunday-preview-martian-souls/

cib