Tuan Blog

Dungeons & Dragons 5E Hírek - 2022.03.31

2022.03.31 12:00

Kedves DnD rajongók!

Sajnos az a pillanat is eljött, ameddig nagyon nem akaródzott nekünk eljutni, de most már jogi lépéseket kell tennünk a DnD magyar kiadásának ügyében a GF9-nal kapcsolatban.

Ez viszont azt is jelenti, hogy amennyiben semmiféle pozitív visszajelzést nem adnak a felek a következő 2*8 munkanapon (ez nálunk két hét lesz) belül, akkor kénytelenek vagyunk bejelenteni az általunk megjelentetni kívánt magyar kötetek törlését.

Ez azt jelenti, hogy amennyiben nem történik csoda, akkor 2022 április 15-én elkezdjük az előrendelőket kiértesíteni a rendelések törléséről, és elkezdjük a visszautalási procedúrát.

A kiadón belül ezt a történést komoly vita előzte meg, mivel ezzel a lépéssel szinte bizonyossá vált, hogy a mostani formátumban nem tudunk előrelépni. Sajnos azonban most már nincs más hátra, mivel annyira passzív mindkét fél, hogy nincs jobb ötletünk.
Nagyon köszönjük a türelmetek és a bizalmatok az irányunkban. Köszönjük, hogy több ezren mozdultatok meg, amikor úgy tűnt, talán elérhetünk valamit. Gondolok itt a #releasethehungarian5ephb... kampányra. Értetek és magáért a játékért éri meg igazán csinálni ezt az egészet.
Persze, ez nem jelenti azt, hogy nem próbálkozunk tovább a dologgal... talán a 6. kiadás megjelenésének idejére már sorra kerülünk... ????
...és a goblinok is visszatérnek hamarosan... ????
Köszönöm ismételten mindannyiótóknak.
Bajer Tibor - kiadóvezető
cib