A Fekete Sárkány Testvériség

Raktárkészlet: VAN
A Fekete Sárkány Testvériség
A Fekete Sárkány Testvériség
A Fekete Sárkány Testvériség
A Fekete Sárkány Testvériség
Az Excalibur keresése 1. - York Ketchikan történet
3 392 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Részletek
Egy ismeretlen hatalom tizenkétmillió kínait telepített át a 24. század végén egyetlen éjszaka alatt a Földtől több mint hatvan fényévnyire, a Nagy Medve hét csillaga közül az egyikhez. A telepesek nem egy bolygóra érkeztek meg, hanem egy vonósugarakkal összekapcsolt és lakhatóvá tett aszteroidamezőbe. Az lett a feladatuk, hogy őrizzék a titokzatos "égi kaput", s ennek érdekében visszatértek őseik hitéhez, Konfuciusz szabályaihoz, Buddha tanításaihoz, és felélesztették a taoista mágikus metódusokat is.
Ám hatszáz év elteltével, a harmadik évezred utolsó éveiben az "égi kapu" - akármi is legyen az - veszélybe kerül. Ennek egy oka van: erre téved az időközben műkincskereskedőből kalóznak állt York Ketchikan, és szerelmes lesz egy gyönyőrű nőbe, aki a Jádevirág nevet viseli. Így aztán a Tízezer Szikla Menedékének lakói hirtelen egy hatalmas háború kellős közepében találják magukat, amelyben nem csak különböző fajokkal, hanem saját démonaikkal és szellemeikkel is meg kell vívniuk. Ehhez pedig a felmérhetetlen erejű, csapásmérő fegyverek és csillagrombolók mellett ősi ereklyékre is szükség van...
 
Anthony Sheenard az ősi kínai és kelta kultúrát megidéző, évezredeken átívelő regénye mesterien ötvözi a misztikumot a science-fictionnel, és a tőle megszokott, humoros és kalandos módon vezeti be az olvasót egy olyan világba, ahol a szupercivilizációktól ellesett technika és a mágia lényegében megkülönböztethetetlen egymástól. A Mysterious Universe világának e nagyszabású regénye jó néhány lépéssel közelebb visz az emberiség végzetének megfejtéséhez.
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Sorozat
York Ketchikan
Sorozat része
7
Kiadás éve
2 017
Borítóár
3990
Oldalszám
416 oldal
Kötés
Keménytáblás
Kiadó
Tuan
Szerző
Anthony Sheenard
Vonalkód
9789639940543
Raktárkészlet
VAN
cib