Star Wars: Ronin

Raktárkészlet: VAN
Star Wars: Ronin
Star Wars: Ronin
3 633 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Korszakunkban ​a Jedik a Birodalom legodaadóbb hívei. Ez azonban nem volt mindig így: korábban a rivalizáló nagyurakat szolgáló Jedi-klánok végeérhetetlen háborúkat vívtak egymással. Néhány lovag azután a véres harcokat megelégelve úgy döntött, hogy saját kezébe veszi sorsát, és többé nem lesz senki szolgája. Sitheknek nevezték magukat.
A Sith-lázadás a belharcok következtében elbukott, és az egykor vetélkedő hatalmasok összefogtak, hogy megteremtsenek egy egységes birodalmat. Ám még a béke korát élő Birodalom sem mentes az erőszaktól...
Messze kint, a Külső Gyűrű peremén egy hajdani Sith vándorol. Útitársai csupán egy hűséges droid és egy letűnt, viharos kor szellemei. Fénykard van nála, mégsem tekinti magát egyetlen Jedi-klán tagjának sem. Titokzatos idegen, akiről semmit nem tudni, sem a múltját, sem a jelenét nem ismeri senki, még a neve is rejtély.
A galaxisban felgyülemlő feszültségek, melyek időről időre erőszakban robbannak ki, újra és újra megzavarják hősünk önkéntes száműzetését, aki a történet végére kénytelen szembenézni önmagával, elfogadni, hogy bármilyen messzire is viszi az út, múltja kísértetei mindvégig követni fogják.
Hasonló termékek
Adatok
Kiadás éve
2 022
Borítóár
5190
Oldalszám
400 oldal
Kiadó
Szukits
Szerző
Emma Mieko Candon
Vonalkód
9789634976882
Raktárkészlet
VAN
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib