Star Wars: Doktor Aphra

Raktárkészlet: VAN
Star Wars: Doktor Aphra
Star Wars: Doktor Aphra
3 213 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
_Tudnotok ​kell, hogy ezúttal tényleg végem._

_Mindenképpen, teljesen egyértelműen végem van._

_Korábban is előfordult már, hogy majdnem meghaltam. Meglehetősen sokszor. „Több életed van, mint egy tookának” – mondogatta mindig Toob-Nix Sava. Ez a történet pedig – ami bizonyosan a halálommal fejeződik be – akkor kezdődik, amikor majdnem meghaltam._

Dr. Chelli Lona Aphra, a hivatásos bajkeverő ismét pácban van. A renegát űrrégész nem tisztel semmiféle törvényt, nem fél senkitől, és nem tud uralkodni az indulatain. Az ő szemében a galaktikus relikviák helye nem a múzeumban, hanem a fegyvertárban van, e felfogás pedig számos félreértést szül. Miután legújabb terve szörnyen félrecsúszik, Aphra majdnem ráfázik – ám hirtelen, izzó fénykardjával lecsap a galaxisszerte rettegett Darth Vader, és… megmenti az életét?

Aphra nem hálátlan típus. Új főnöke egy Sith nagyúr. És épp most lett gyalog egy halálos kimenetelű játszmában, amit Vader a saját főnökével vív – aki történetesen az uralkodó. A túlélési kilátások pedig mindössze másodpercekben mérhetők, ha valaki csalódást okoz Vadernek. A galaktikus kincsvadász mégis visszatér ahhoz, amihez a legjobban ért: megszerezni a szajrét. Ehhez van egy hajója, illetve két szokatlan, ám annál hatékonyabb fémcimborája: a protokolldroid Triplazéró, az etikett, a társasági szokások, a tolmácsolás és a kínzás szakértője, valamint Beetee, a pusztítódroid, akinek tűzereje akár egy csatacirkáló kiiktatására is elegendő lenne. Együtt csak megtalálják a megoldást, hogy elvégezzék a munkát, és ép bőrrel megússzák a végén rájuk váró halálos teljesítményértékelést.

Na jó, csak vicc volt: Aphra ezt nem élheti túl.

Doktor Aphra magával Darth Vaderrel egyesíti erejét a róla szóló hangoskönyv eredeti forgatókönyvének lapjain – amely a nagy sikerű Marvel-képregénysorozat bővített adaptációja.
Hasonló termékek
Adatok
Oldalszám
306 oldal
Kiadás éve
2 021
Szerző
Sarah Kuhn
Kiadó
Szukits
Borítóár
4590
Vonalkód
9789634976462
Raktárkészlet
VAN
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)