Abaddon kapuja

Raktárkészlet: Rendelhető
Abaddon kapuja
Abaddon kapuja (A Térség 3. kötet)
3 746 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A ​legjobb sci-fi regénynek járó Locus-díj – 2014

TÖRJ ÁT A TÚLOLDALRA!

Nemzedékeken át a naprendszer – a Mars, a Hold és a kisbolygó-övezet – jelentette az emberiség terjeszkedésének határait. Egészen mostanáig. A programját a Vénusz felhőtakarója alatt végigfuttató földönkívüli vírus magasabb fokozatba kapcsolva hatalmas struktúraként emelkedik a felszín fölé, majd rejtélyes Gyűrűvé formálódik az Uránusz pályájánál, amiről senki sem tudja, hogy mi célt szolgál.

Szerte a naprendszerből kutató- és hadihajók flottái rajzanak elő, hogy megvizsgálják a különleges jelenséget. Jim Holden legszívesebben az űr legtávolabbi sarkába menekülne, ám ő és a Rocinante legénysége rákényszerülnek arra, hogy egy forgatócsoportot szállítsanak a Gyűrűhöz. Eközben valaki Holden tönkretételén munkálkodik, akár emberéletek ezreinek feláldozása árán is.

Az Abaddon kapuja a nagy sikerű Térség-sorozat harmadik része, a Hugo-díjra jelölt Leviatán ébredése és a Kalibán háborúja című regények közvetlen folytatása. A SyFy csatorna megrendelésére már készül az első évad A Térség tévésorozatból, amelyet 2015-ben mutatnak be.
Hasonló termékek
Adatok
Oldalszám
528 oldal
Kiadás éve
2 014
Szerző
James S. A. Corey
Kiadó
Fumax
Borítóár
4995
Vonalkód
9789639861855
Raktárkészlet
Rendelhető
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)