Perszepolisz felemelkedése

Raktárkészlet: Rendelhető
Perszepolisz felemelkedése
Perszepolisz felemelkedése (Térség 7.)
3 746 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
EGY ​RÉGI ELLENSÉG VISSZATÉR

Az immár ezerháromszáz naprendszert magába foglaló emberi civilizáció új gyarmatbolygói a puszta fennmaradásért küzdenek. Minden új világ az összeomlás és a csoda között húzódó pengevékony határon táncol, a _Rocinante_ nehézfegyverzetű naszád korosodó legénységének pedig minden idejét lefoglalja, hogy fenntartsa a törékeny békét.

A Föld és a Jupiter között húzódó hatalmas térségben a belső bolygók és az öv ideiglenes és bizonytalan szövetséget kötöttek, ám nem sikerült sem az előítéleteiket levetkőzni, sem a háború emlékétől megszabadulni. A Laconia nevű elveszett kolónián közben egy rejtőzködő ellenség új jövőt képzel el az emberiségnek, és rendelkezik is a megfelelő erővel a megvalósításához.

Amint az új és a régi technológiák hívei összecsapnak, az emberek közötti konfliktusok visszatérnek a háború és a leigázás jól bevált sémáihoz. De nem az emberi természet az egyetlen ellenség, a szabadjára engedett erők ugyancsak komoly árat követelnek – olyan árat, amely váratlanul és örökre megváltoztatja az emberiség – és a _Rocinante_ – jelenét és jövőjét…

A _Perszepolisz felemelkedése_ a nagy sikerű _Térség-_sorozat sodró lendületű hetedik kötete.
Hasonló termékek
Adatok
Oldalszám
526 oldal
Kiadás éve
2 018
Szerző
James S. A. Corey
Kiadó
Fumax
Borítóár
4995
Vonalkód
9789634700319
Raktárkészlet
Rendelhető
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)