Gotrek Könyvcsomag

Raktárkészlet: VAN
Gotrek Könyvcsomag

Gotrek Könyvcsomag


A könyvcsomag tartalma:

  • 1db Vadász - puhafedeles
  • 1db Gúlvadász - puhafedeles 

Megjelenés: 2022.08.30

 

A Vadász az utolsó, még az Öreg Világon játszódó történet, míg a Gúlvadász már Gotrek, Sigmar Korában zajló kalandjairól szól.

A két könyv között történt eseményeket egy csak audiodráma formájában megjelent novella, a Realmslayer meséli el. Azért, hogy teljesen érthető legyen a történet, írtunk nektek egy (SPOILERES) magyarázó összefoglalót róla, ha nem akarod lelőni a cselekményt, csak a Vadász kiolvasását követően olvass tovább!

7 290 Ft
Részletek
Csomag tartalma
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Részletek

Vadász

A Felix és Gotrek sorozat 14. része

Egy sor árulás miatt megromlott Gotrek és Felix barátsága, s most egy rongyos sereg élén dél felé vonulnak, azzal a szándékkal, hogy kiűzzék a Káosz erőit a Birodalomból, és visszaadják Felixet a feleségének. De Gotrek végzete közeleg, s a háttérben komoly hatalmak munkálkodnak azon, hogy elérje a vadászt.
Miközben minden oldalról ellenségek veszik körül, és hívja a sors, Felixnek választania kell: követi Gotreket a rá váró sötétségbe, vagy végleg elhagyja legrégebbi barátját.

 

Gúlvadász

A Gotrek Gurnisson végzete sorozat 1. része

Shyish sivár, kísértetjárta alvilágában egy bosszúálló Vadász az Élőholt Urat keresi.
Bár dühe változatlan, s esküje immár hamuvá vált a Egykorvolt Világgal együtt, Grimnir mesterrúnájával, az őt eláruló isten védelmével, és csatlósával az oldalán Gotrek Gurnisson visszatér. Társa Maleneth Banyapenge, Khaine egykori lánya, akiből az Azyr Rendjének ügynöke lett. A vadászat messzire vitte őket a Halál Birodalmába. Vajon megtalálja-e Gotrek a Halhatatlan Királyhoz vezető utat, vagy az alvilágok a maguknak követelik-e őt?

Csomag tartalma
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Termék státusza
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib