Sabbat Világok könyvcsomag

Raktárkészlet: VAN
Sabbat Világok könyvcsomag

Megjelenés: 2018.06.07.

A könyvcsomag tartalmazza:

  • 1db A Kígyó Testvérisége kötet
  • 1db Kétfejű Sas kötet
  • 1db Titanicus kötet
7 990 Ft
Részletek
Csomag tartalma
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Szabbat Világok könyvcsomag:
- A Kígyó Testvérisége - Dan Abnett
A 41. évezred sötét valóságában az űrgárdisták az emberiség legfőbb védelmezői, a Császár legvégső rohamcsapatai.
A Vaskígyók esküt tettek, hogy megvédik a Zátony-csillagokat a romlástól, kerüljön az bármibe is. A Kígyó Testvérisége Priad őrmesterrel és Damoklész osztaggal az élen harcol, hogy megoltalmazzák az emberiséget a számtalan fenyegető ellenségtől, legyenek azok a romlott sötét eldák, vagy akár a hatalmas ork Waaagh.

- Kétfejű Sas - Dan Abnett
Hajmeresztő légi csata a háború dúlta Sabbat Világok egén!Amikor a Phantine XX-as elit pilótái földet érnek Enothis megtépázott világán, már tudják, kétségbeesett küzdelem vár rájuk. A Káosz erői a végső csapásra készülnek, ami a bolygó összes lakójának halálát jelentheti. Civilek ezrei menekülnek a sötétség hadai elől, Khrel Kas Obarkon, a Káosz seregeinek leghírhedtebb pilótája pedig minden nap új áldozatok után kutat...E percben minden a Phantine légivadász-regiment bátor férfijain és asszonyain múlik. Vajon képesek féken tartani a Káosz hordáit, míg megérkezik az erősítés? A légi csaták villámgyors, gyomorszorító őrületében mégis mennyi esélyük lehet a démonok által megszállt ellenséggel szemben?

- Titanicus - Dan Abnett
Mikor Orestes kulcsfontosságú kohóvilágát ostrom alá veszik a Káosz titánjai, a bolygó kénytelen segítségért folyamodni. A küzdelemből frissen megtért Invicta Titán Légiónak bár égető szüksége lenne némi időre, hogy elvégezzék a létfontosságú javításokat, hogy feltöltsék a készleteiket, mégis válaszolnak a segélykérő hívásra, és hadba vonulnak. A háborúba induló isten-gépek lábai alatt maga a föld is megremeg, hisz a pusztítás, melyre képesek könnyen romlásba döntheti magát a világot is, melynek felszabadítására felesküdtek.
Csomag tartalma
Hasonló termékek
Adatok
Kötés
Puhafedeles
Kiadó
Tuan
Szerző
Dan Abnett
Vonalkód
SABBAT
Raktárkészlet
VAN
cib