Ravenor, a kívülálló

Raktárkészlet: VAN
Ravenor, a kívülálló
Ravenor, a kívülálló

A Ravenor-sorozat harmadik, befejező része.

3 391 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Ravenor, a kívülálló
A 41. millennium háború tépázta jövőjében, az Inkvizíció titkos háborút vív az emberiség ellenségeivel – idegenekkel, eretnekekkel és démonokkal – hogy megvédje az Ember Birodalmát és az emberiség lelkét.
Ravenor inkvizítor tovább folytatja nyomozását az eretnek Zygmunt Molotch után – ez a vadászat számára immáron megszállottsággá vált. Prédájuk fáradhatatlan üldözése közben, az Inkvizíció törvényeit áthágva, Ravenor és csapata kívülállóvá válik. Téren és időn keresztül, végtelen hatalommal és ravaszsággal felvértezett ellenségekkel harcolva, vajon mit kell még feláldoznia Ravenornak és embereinek, hogy mégis megszerezzék a győzelmet?
Türelemjáték
A Sameter zord világának nyomorában felnőtt fiatal nőnek, Patience Kysnek különleges adottsága van. Tudja, mit fognak tenni az emberek, és tárgyakat képes mozgatni az elméjével. Ez a legnagyobb titka, s egyben a leghalálosabb képessége is. Amikor a saját élete feletti irányítás kicsúszik a kezéből, Patience megállíthatatlanul halad a pusztulás felé, mígnem egy véletlen találkozás folytán Gideon Ravenor inkvizítor lehetőséget kínál neki, hogy hatalmát a Birodalom szolgálatába állítsa.
Hasonló termékek
Adatok
Kiadás éve
2 017
Kötés
Puhafedeles
Szerző
Dan Abnett
Kiadó
Tuan
Sorozat
Ravenor
Borítóár
3990
Vonalkód
9789639940604
Raktárkészlet
VAN