Minka Lesk könyvcsomag

Raktárkészlet: VAN
Minka Lesk könyvcsomag

Minka Lensk könyvcsomag

A könyvcsomag tartalma:

  • 1db Cadia Kitart kötet
  • 1db Cadia Becsülete kötet
  • 1db Minka Lesk figura - a figura összerakást és festést igényel, a kép illusztráció

Az akció a készlet erejéig tart

13 490 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Részletek

Cadia Kitart

Az Iszonyat Szeméből kiözönlő seregek folyamatos ostroma alatt álló Cadia bástyaként dacol a zsarnoksággal és a halállal. Seregei és erődjei évszázadok óta tartják már féken a Káosz hordáit, most azonban ütött komor dacosságuk órája. Miközben Abaddon Tizenharmadik Fekete Hadjárata az erődvilágra zúdul az Impérium seregei pedig megérkeznek, hogy megerősítsék ezt a létfontosságú világot, bevégeztetik egy régóta zajló iszonyatos rituálé is, mely egyszer s mindenkorra felborítja a brutális háború kényes erőegyensúlyát... A sötétség óráján azonban színre lép egy igazi hős, Ursakar Creed kasztellán nagyúr, hogy a reményvesztett védők élére álljon, de vajon elég lesz-e az Astra Militarium páncélos öklének súlya és az Adeptus Astartes harcosainak ereje, hogy meggátolja a katasztrófát és megmentse a Cadiát? Míg Creed él, a remény is él. Míg akár egyetlen védő szíve is dobban, a Cadia kitart... de meddig még?

 

Cadia Becsülete

Tízezer éven át a Cadia bástyaként állt a démoni dagály ellenében, amely az Iszonyat Szeméből áradt. Most azonban az erődvilág romokban hever, seregei elpusztultak Abaddon, a Kifosztó Tizenharmadik Fekete Hadjárata során.Akik túlélték a csatát, bár kísérti őket szeretett otthonviláguk elvesztése, sebzetten, ám rendületlenül és kíméletlenül küzdenek tovább a Császár nevében.Soraik közt harcol a rendíthetetlen Minka Lesk őrmester is. A Potence fővárosába küldött Lesk és a Cadiai 101-es Század hamarosan felfedezik, hogy a látszólag békés világ szívében sötét rothadás tenyészik. Lesk tudja, hogy ki kell purgálnia a Káosz szennyét, mert ennek a küzdelemnek a tétje nemcsak az ő és százada tagjainak az élete, hanem a Cadia becsülete.

 

ASTRA MILITARUM: MINKA LESK

Minka Lesk. The Last Whiteshield of Kasr Myrak, forged in the fires of the Fall of Cadia, now a Captain in the Cadian 101st Regiment. Lesk owes her meteoric rise through the ranks of the Astra Militarum to her repeated victories in the face of impossible odds, leading her fellow Cadians from the front lines in Humanity's war for survival.

This multipart plastic kit builds Minka Lesk, a legendary Cadian officer and star of Black Library fiction. The kit offers an impressive assortment of heads, arms, and accessories, allowing you to represent Minka at different points in her rise through the ranks – from a battle-worn young soldier for your Cadian Shock Troops, to a respected Captain suited for use as a Cadian Castellan on the battlefield. You can choose between a head wearing bandages or a comm-set, a pointing hand or power sword for her right arm, a lasgun or bolt pistol for her left arm, and a combat knife or empty scabbard for her belt.

Stood atop a scenic base littered with the rubble, remains, and blasphemous sigils of Cadia's fall, Minka is a fantastic addition to any Astra Militarum army or collection, and a great painting project for fans of her books.

This kit comprises 13 plastic components and comes with a Citadel 28.5mm Round Base. This miniature is supplied unpainted and requires assembly – we recommend using Citadel Plastic Glue and Citadel Colour paints.

Hasonló termékek
cib