Gaunt Szellemei Könyvcsomag II

Raktárkészlet: VAN
Gaunt Szellemei Könyvcsomag II
Gaunt Szellemei Könyvcsomag II
  • Az Alapítás
  • A Szent
  • Az Elveszett
  • Gaunt's Ghosts figurák -  a figurák összerakást és festést igényel, a kép illusztráció
Megjelenés: 2022.04.06
 
Az akció a készlet erejéig tart
45 032 Ft
Részletek
Csomag tartalma
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Gaunt Szellemei Gyűjtemény: Az Alapítás - keményfedeles, díszkiadás
Tartalmazza a Gaunt Szellemei sorozat első három kötetét (Első és Egyetlen, Szellemgyártó, Nekropolisz), valamint 3 novellát, amiből kettő eddig még magyarul nem került publikálásra.

A Káosz-fertőzte Sabbat-szektorban csupán a Birodalmi Gárda seregei állják útját az eretnek hordáknak. Soraikban ott küzd a Tanithi Első és Egyetlen is, melynek katonái, világuk utolsó túlélői, valóságos kísértetek, a lopakodás és felderítés mesterei.
Különleges képességeik miatt újra meg újra a harc sűrűjében találják magukat, s nem egyszer olyan feladatokkal kell megbirkózzanak, melyekre nemtörődöm feljebbvalóik küldik őket, akiknek semennyi kiontott vér nem drága a győzelemért.
Egyedül Ibram Gaunt, a parancsnokuk az, aki mindent megtesz, hogy a rivális regimentek politikai ármánykodásai és a mind halálosabb küldetések közepette is életben tartsa és diadalra vezesse a Szellemeket.

Gaunt Szellemei Gyűjtemény: A Szent - keményfedeles, díszkiadás
Tartalmazza a Gaunt Szellemei sorozat 4-7. kötetét ( A becsület őre, A Tanith ágyúi, Puszta acél, Sabbat mártír ).

A történetről 
A véráztatta Sabbat világokért vívott keresztes hadjárat során, az Impérium seregei a mindent elözönlő Káosz-hordák ellen küzdenek. Ezen háború élvonalában harcol a Birodalmi Gárda, melynek soraiban névtelen katonák sokasága küzd a Császár szent birodalmának megóvásáért. Ibram Gaunt komisszár ezredes és a Tanithi Első és Egyetlen pontosan a háború közepében találja magát.
Világuk utolsó túlélői, valóságos kísértetek, a lopakodás és felderítés mesterei, akik különleges képességeik miatt kiérdemelték a “Szellemek” nevet, amivel együtt jár, hogy parancsnokaik  a létező legveszélyesebb küldetések végrehajtásával bízzák meg őket. Ez a kötet Gaunt és embereinek epikus kalandjait követi nyomon, miközben azok a következő szavakkal az ajkukon vetik magukat a küzdelembe: “Tanith fiai, hát örökké akartok élni?”. 

Gaunt szellemei gyűjtemény: Az Elveszett - keményfedeles, díszkiadás
Tartalmazza a Gaunt Szellemei sorozat 8-11. kötetét ( Az áruló, Végső parancs, Rendíthetetlenek, Mindhalálig)

A Tanithi Első és Egyetlen legendás a Birodalmi Gárda regimentjei közt, ahogyan parancsnoka, a kötelességében rendíthetetlen, csatában fáradhatatlan Ibram Gaunt Komisszár is. Az Elveszettek veszélyben látják az ezred jövőjét, miközben Gaunt a Káosz erőivel szemben küzd a Sabbat Világok felszabadításáért. A Tanithi Első és Egyetlennek a mentőakcióktól a csatatér borzalmaiig rendkívüli megpróbáltatásokat kell túlélnie, vagy örökre elvesznek.
"Abnett az egyike a legnagyobb, még most is alkotó íróknak. Munkássága iskolapéldája annak, amit Rudy Rucker úgy nevez "mintha ott lennél". Abnett technikája és precizitása szinte láthatatlan, hisz az olvasó sokkal inkább úgy érzi, átéli a történéseket, semmint csupán olvassa a sorokat." – Cam Rogers, Tor.com

Gaunt's Ghosts
Led by the irrepressible Colonel-Commissar Ibram Gaunt, the Tanith First and Only are a reconnaissance regiment without peer in the Astra Militarum. So named for being the only survivors of their ill-fated homeworld, the soldiers who became known as Gaunt's Ghosts are expert woodsmen marked by their distinctive camouflage cloaks, which allow them to perform feats of incredible stealth worthy of their moniker.Featuring six of the most well-known characters from the early books of the Gaunt's Ghosts series, this squad of specialists is the equal of any elite unit among the forces of Humanity. Each member contributes a unique skill, and all are rendered nigh-invisible upon entering even the lightest of terrain. Such is their stealth capability that their enemies have trouble even spotting the Ghosts from all but the closest distances.Colonel-Commissar Ibram Gaunt is armed with a bolt pistol and chainsword, Hlaine Larkin takes aim with his long-las, 'Try Again' Bragg carries an autocannon, while Corbec, Rawne, and Mkoll wield lascarbines. Each model is also equipped with frag grenades and bears the signature straight silver knife and camo-cloak of the Tanith First and Only.The kit is comprised of 35 plastic components, with which you can assemble one Colonel-Commissar Ibram Gaunt, one Colonel Colm Corbec, one Major Elim Rawne, one Master Sniper Hlaine Larkin, one 'Try Again' Bragg, and one Sergeant Scout Oan Mkoll. This kit is supplied with 6x Citadel 28.5mm Round Bases.
Csomag tartalma
Hasonló termékek
Adatok
Sorozat
Gaunt Szellemei
Vonalkód
gaunt-2
Raktárkészlet
VAN
cib