Eisenhorn könyvcsomag

Raktárkészlet: VAN
Eisenhorn könyvcsomag
Az Eisenhorn Trilógia egyben
9 990 Ft
Részletek
Csomag tartalma
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Részletek
Xenos
Az Inkvizíció bosszúálló árnyként jár azemberiség sorai közt, s kíméletlen szigorralsújt le a Birodalom ellenségeire.Gregor Eisenhorn inkvizítor egy kiterjedtcsillagközi összeesküvésre bukkan, melymögött a Káosz erőinek befolyását sejti.Hogy keresztülhúzza a számításaikat, megkell találnia egy sötét titkokat rejtő ősifóliánst, amely rossz kezekbe kerülve mérhetetlen pusztítás forrása lehet. A nagyhatalmú szektával, a démoni erőkkel és az idővel egyaránt versenyt kell futnia, ha elsőként akarja meglelni a Necroteuch néven ismert szentségtelen kötetet…

Malleus
Gregor Eisenhorn a Birodalmi Inkvizíció egyik legünnepeltebb ügynöke. Amikor azonban egy arc ismét felbukkan a múltjából, s kísérteni kezdi, s belesodorja egy iszonytató tragédiába, amely majdnem elpusztíttja a Trákia Primaris világát, Eisenhorn élete összeomlik. Cherubael, a démon visszatért, és tönkre akarja tenni az inkvizítort; elhatározza, hogy vagy végez vele, vagy a Sötét Istenek szolgálatába állítja őt.

Hereticus
Miközben egy az Inkvizíció által halottnak hitt veszedelmes eretneket, a rettenetes Quixost veszi üzőbe, Gregor Eisenhorn maga is gyanúba keveredik. Az egykori szövetségesei, mint radikális eretnekre, az Impérium ellenségére vadásznak rá.Ahogy egyre inkább elveszíti a lába alól a talajt, Eisenhorn egyre sötétebb eszközhöz nyúlcéljainak elérése érdekében.Vajon meddig mehet el? Meddig használhatja az ellenség fegyvereit, amíg maga is azzá nemválik, aminek az elpusztítására felesküdött?
Csomag tartalma
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Sorozat
Eisenhorn
Sorozat része
1-3
Kiadás éve
2 020
Kötés
Puhafedeles
Kiadó
Tuan
Szerző
Dan Abnett
Vonalkód
eisenhorn_konyvcsomag
Raktárkészlet
VAN
Termék státusza
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib