A Farkasok Órája

Raktárkészlet: VAN
A Farkasok Órája
A Farkasok Órája
A Farkasok Órája
A Farkasok Órája

A Farkasok Órája

A tűz hajnala sorozat 3. kötete

Megjelenés: 2023.12.07

5 517 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Részletek

Ez az Indomitus-korszak...

Az Indomitus-hadjárat rendszerek ezreibe vitte el a Császár bosszúját. Roboute Guilliman parancsnoksága alatt flották és seregek sokasága harcol az emberiség túléléséért a Káosz isteneinek hordái ellenében. De nem csak árulók és eretnekek törnek a Terra uralma ellen.

Xenók prédálják az emberek világait, évezredek óta nem látott ütemben égetve fel a bolygókat. Az idegenek közül a legvadabbak a tomboló orkok, akik kirajzásukkal a Primus Flotta eddig elért eredményeit sodorják veszélybe. Torokhangú üvöltésük évek óta nem hallott nevet sodor, a megtestesült pusztításét, egy páratlan, vad harcosét: Ghazghkull Mag Uruk Thraka nevét.

A mindent elsöprő áradat útjában áll a Fenris, az Űrfarkasok világa, élén Logan Grimnarral. Fenris Farkasai, akiknek számát leapasztotta a hosszú háborúság, s akiket most a Légiótörő, Guilliman is szólít, fontos döntés előtt állnak. Grimnarnak és tanácsnokainak választaniuk kell aközött, hogy szövetségre lépnek egy ősi riválissal, és kockára tesznek mindent, amitől ők a Vlka Fenryka, vagy belenyugszanak a végbe, és kivárják a primarchájuk, Leman Russ visszatérésének idejét, a Farkasok Óráját.

Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Sorozat
A tűz hajnala
Sorozat része
3
Kiadás éve
2 023
Borítóár
6490
Oldalszám
448 oldal
Kötés
Puhafedeles
Kiadó
Tuan
Szerző
Gav Thorpe
Vonalkód
9789635890866
Raktárkészlet
VAN
cib