A Baal feldúlása

Raktárkészlet: VAN
A Baal feldúlása
A Baal feldúlása
A Baal feldúlása
A Baal feldúlása

A Baal feldúlása

A Space Marine Conquests sorozat 1. része

Megjelenés: 2022.12.07

5 092 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Az űrgárdisták egyik nemes rendjének, a Vérangyaloknak a bolygója támadás alatt áll. A Leviatán kaptárflotta akkora erővel rohanta le a Vörös Heg világait, amire még nem volt példa az Impérium történetében, és a rajok megállíthatatlanul törnek előre a Baal felé.
Ahhoz, hogy szembeszállhasson egy ekkora fenyegetéssel, Dante parancsnok összehívta az ősi, Kilencedik Légió utódrendházait. Sanguinius gyermekei a Hórusz Eretnekség sötét napjai óta nem látott számban gyülekeznek. Harmincezer űrgárdista dacol most a Nagy Elemésztő hordáival, hogy megóvják primarchájuk szülővilágát, és megakadályozzák az Ultima Segmentumban élő milliárdok pusztulását.
Ám megszámlálhatatlan tyranida közeleg, és nem ők jelentik a rend jövőjére nézve az egyetlen veszélyt. A galaxis egy borzalmas, új kor hajnala felé sodródik, a Baaltól távol olyan események zajlanak, amelyek azzal fenyegetnek, hogy magát a poklot szabadítják el a Birodalomban. Egy másik veszedelem is les rájuk, a Fekete Dühnek nevezett átok, amely minden lélek mélyén ott szunnyad Sanguinius vérvonalában.

Hasonló termékek
Adatok
Sorozat
Space Marine Conquests
Sorozat része
1
Kiadás éve
2 022
Borítóár
5990
Oldalszám
464 oldal
Kötés
Puhafedeles
Kiadó
Tuan
Szerző
Guy Haley
Vonalkód
9789635890521
Raktárkészlet
VAN
Termék státusza
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib