A Júdás császár hagyatéka

Raktárkészlet: VAN
A Júdás császár hagyatéka
Dwayne Hudson: A Júdás császár hagyatéka

Megjelenés: 2019.04.16

3 392 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Christophe Becket, egy aprócska csillagállam propagandafőnökét az uralkodó meggyilkolásával vádolják. Menekülni kényszerül, de ha ez még nem volna elég, a fejében az ismert világegyetem legnagyobb hírszerzési anyaga lapul, amivel birodalmakat emelhet fel vagy pusztíthat el. Ennek köszönhetően Beck egy titokzatos csoportnak, a fél galaxist irányító Érdekeltségnek is a célpontjává válik.
Mindeközben Rozsenko ezredes, az elit Árnyékbrigád veteránja a politikai játszmák sűrűjében találja magát, amikor a hírszerzés egykori vezetője segítségét kéri egy rejtélyes ügy felgöngyölítésében. A nyomozás során árulásra, összeesküvésre, orgyilkosokra, meglepő állatokra és állati meglepetésekre lel, miközben kénytelen segíteni annak, akit mindenkinél jobban gyűlöl a galaxisban: Christophe Becknek.
 
Dwayne Hudson (Valyon Tamás) regényével a Mysterious Universe egy kevéssé ismert korszakába, a kolóniaháborúk korába látogat el. Hamisítatlan, epikus űroperájában bátor katonák, kétszínű politikusok, ádáz orvgyilkosok és misztikus őslakosok csapnak össze, hogy végül lángba borítsák az egész galaxist.
Hasonló termékek
Adatok
Kiadás éve
2 019
Borítóár
3990
Oldalszám
494 oldal
Kötés
Puhafedeles
Kiadó
Tuan
Szerző
Dwayne Hudson
Vonalkód
9789639940932
Raktárkészlet
VAN
cib