Adrian Tchaikovsky: Az Éden kapui keménytáblás könyv

Raktárkészlet: Rendelhető
Adrian Tchaikovsky: Az Éden kapui keménytáblás könyv
Adrian Tchaikovsky: Az Éden kapui keménytáblás könyv
4 496 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Úgy ​hiszed, a Föld biztonságos?...

Lee és Mal, a két jóbarát hobbi-szörnyvadászok. Akkor is éppen különös lényekről szóló mendemondáknak jártak utána a Bodmin-lápvidéken, amikor valami túlságosan is valóságosra bukkantak, és az útról egyedül Lee tért vissza. Most, négy év után az eltűnt Mal váratlanul megjelenik – de hol járt eddig, és mi történt vele?
Dr. Kay Amal Khant, a kormánynak dolgozó fizikust támadás éri, a tettesek kézrekerítésében a titkosszolgálat segítségét kérik. Julian Sabreur, az MI5 ügynöke a nyomozás folyamán rémisztő terepre téved, ahol egy ismeretlen hatalommal és annak félelmetes erejű ügynökeivel kerül szembe. Az egyetlen nyom, amely Julian rendelkezésére áll, egy biztonsági kamera szemcsés felvétele – rajta egy lány, akinek sok-sok éve nyoma veszett a Bodmin-lápvidéken.

Dr. Khan extradimenzionális kutatásai tisztán elméletinek számítottak. De csak addig, amíg véletlenül repedésekre nem bukkant a valóságunkban, amelyeken át más világokra nyert bepillantást, Párhuzamos Földekre, ahol különös teremtmények élnek. Ezek a repedések napról napra tágulnak, és ki tudja, miféle lények settenkedhetnek át rajtuk. És ugyan mi fog történni, amikor a világokat elválasztó falak leomlanak?

Adrian Tchaikovsky az elsöprő sikerű _Az idő gyermekei_ben hosszú utazásra hívta olvasóit térben és időben. Ezúttal a végtelen űr helyett alternatív valóságok labirintusába invitál, szédítő ötletei és féktelen képzeletének eredménye egy újabb sodró lendületű, szenzációs regény.
Hasonló termékek
Adatok
Oldalszám
592 oldal
Kiadás éve
2 021
Szerző
Adrian Tchaikovsky
Kiadó
Fumax
Borítóár
5995
Vonalkód
9789634701798
Raktárkészlet
Rendelhető
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)