The Hellbound - Út a pokol felé 1. manhwa képregény

Raktárkészlet: VAN
The Hellbound - Út a pokol felé 1. manhwa képregény
The Hellbound - Út a pokol felé 1. manhwa képregény
3 371 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
LEJÁRT ​AZ IDŐD! A POKOL CSAK RÁD VÁR!

Először egy figyelmeztetés érkezik. Az üzenetben mindössze a neved áll, a tény, hogy a pokolra kerülsz, és az, hogy mennyi időd van még hátra a halálodig. Amikor pedig az lejár, rejtélyes lények jelennek meg, hogy örök kárhozatra vessenek, és előlük nincs menekvés.

A világ döbbenten áll a jelenség előtt, tudósok és önjelölt vallási vezetők igyekeznek megmagyarázni a felfoghatatlant, miközben a civilizáció máza egyre gyorsabban kopik le az emberiségről, és hamarosan elszabadul a rettegés fűtötte káosz. Eközben a még élő kárhozottak egy része harcba száll az alvilág erőivel; akad köztük, aki pénzzé tenné végzetét, megint mások a túlélés reményében kétségbeesetten keresik a megváltást.

A kérdés már csak az, hogyan lehet megmenekülni egy olyan világban, ahol már elszabadult a pokol. A rendkívül népszerű _Vonat Busanba_ című film író-rendezőjének, Jon Szanghónak, a koreai filmgyártás új csillagának kétkötetes képregényéből a Netflix készített nagy költségvetésű sorozatot, amely nálunk is hatalmas sikert aratott.
Hasonló termékek
Adatok
Kiadás éve
2 022
Borítóár
4495
Oldalszám
312 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Jon Szang-Ho
Vonalkód
9789634702245
Raktárkészlet
VAN
Termék státusza
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib