TRANSFORMERS: Éljen Megatron! keménytáblás képregény NORMÁL VÁLTOZAT

Raktárkészlet: Rendelhető
TRANSFORMERS: Éljen Megatron! keménytáblás képregény NORMÁL VÁLTOZAT
TRANSFORMERS: Éljen Megatron! keménytáblás képregény NORMÁL VÁLTOZAT
9 746 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A ​Földön: megérkeztek az ÁLCÁK, és MEGATRON serege porig rombolja New Yorkot. Az AUTOBOTOK felett aratott győzelmüket követően könyörtelen pusztító hadjáratba kezdenek a városban. Az amerikai hadsereg pillanatok alatt alulmarad, és a támadások az ország más részeire is kiterjednek.

A Kibertronon: a vereség árnyékában az AUTOBOTOK elrejtőznek, és megpróbálják rendezni soraikat. Vezetőjük, OPTIMUS FŐVEZÉR megsérült, és ellátásra szorul. Energontartalékaik kifogyóban. Terjed a szóbeszéd, hogy áruló férkőzött soraikba, a Raj pedig elsöprő erejű támadásra készül. És az AUTOBOTOK többsége egyvalamit nem tud:
MEGATRON megszerezte azt az eszközt, amelynek birtokában övé lehet a végső győzelem.

De nincs minden veszve. A Földön előkerül egy óriási erejű fegyver, Spike Witwicky pedig titkos küldetésre indul az ÁLCÁK ellen. A Kibertronon harcedzett szövetségesek bukkannak fel, és az AUTOBOTOK előtt ismét megcsillan a remény szikrája. Ebben a vaskos gyűjteményben szemtanúi lehetünk győztes és vesztes csatáknak, történelemformáló eseményeknek, valamint az AUTOBOTOK és ÁLCÁK között időtlen idők óta dúló harc következő fejezetének.
Hasonló termékek
Adatok
Kiadás éve
2 022
Borítóár
12995
Oldalszám
432 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Shane McCarthy - Simon Furman - Mike Costa - Andy Schmidt - Nick Roche - James Roberts - Denton J. Tipton - Zander Cannon - Josh Van Reyk - Shaun Knowler
Vonalkód
9789634702238
Raktárkészlet
Rendelhető
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib