TRANSFORMERS: Éljen Megatron! keménytáblás képregény NORMÁL VÁLTOZAT

Raktárkészlet: Rendelhető
TRANSFORMERS: Éljen Megatron! keménytáblás képregény NORMÁL VÁLTOZAT
TRANSFORMERS: Éljen Megatron! keménytáblás képregény NORMÁL VÁLTOZAT
9 746 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A ​Földön: megérkeztek az ÁLCÁK, és MEGATRON serege porig rombolja New Yorkot. Az AUTOBOTOK felett aratott győzelmüket követően könyörtelen pusztító hadjáratba kezdenek a városban. Az amerikai hadsereg pillanatok alatt alulmarad, és a támadások az ország más részeire is kiterjednek.

A Kibertronon: a vereség árnyékában az AUTOBOTOK elrejtőznek, és megpróbálják rendezni soraikat. Vezetőjük, OPTIMUS FŐVEZÉR megsérült, és ellátásra szorul. Energontartalékaik kifogyóban. Terjed a szóbeszéd, hogy áruló férkőzött soraikba, a Raj pedig elsöprő erejű támadásra készül. És az AUTOBOTOK többsége egyvalamit nem tud:
MEGATRON megszerezte azt az eszközt, amelynek birtokában övé lehet a végső győzelem.

De nincs minden veszve. A Földön előkerül egy óriási erejű fegyver, Spike Witwicky pedig titkos küldetésre indul az ÁLCÁK ellen. A Kibertronon harcedzett szövetségesek bukkannak fel, és az AUTOBOTOK előtt ismét megcsillan a remény szikrája. Ebben a vaskos gyűjteményben szemtanúi lehetünk győztes és vesztes csatáknak, történelemformáló eseményeknek, valamint az AUTOBOTOK és ÁLCÁK között időtlen idők óta dúló harc következő fejezetének.
Hasonló termékek
Adatok
Oldalszám
432 oldal
Kiadás éve
2 022
Szerző
Shane McCarthy - Simon Furman - Mike Costa - Andy Schmidt - Nick Roche - James Roberts - Denton J. Tipton - Zander Cannon - Josh Van Reyk - Shaun Knowler
Kiadó
Fumax
Borítóár
12995
Vonalkód
9789634702238
Raktárkészlet
Rendelhető
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)