Judge Dredd - Dredd bíró: Minden birodalom elbukik keménytáblás képregény

Raktárkészlet: Rendelhető
Judge Dredd - Dredd bíró: Minden birodalom elbukik keménytáblás képregény
Judge Dredd - Dredd bíró: Minden birodalom elbukik keménytáblás képregény
4 496 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
EGYKOR ​A LEGHATALMASABBAK KÖZÉ TARTOZOTT. ÁM MEGA-CITY 1 MA MÁR CSAK ÁRNYÉKA ÖNMAGÁNAK. ÉS ELLENSÉGEKBEN NINCS HIÁNY…

Mega-City 1-et olyan borzalmas támadás érte, amelyből a város képtelen talpra állni. A metropolisz gyengeségét kihasználva gyülekezni kezdenek a dögevők: Alsóvárosban a Koboldkirály mutáns hordái lázadnak fel az állam ellen, Átokföldön pedig egy emberfeletti erejű hadúr emelkedik fel és sorra pusztítja el Mega-City 1 támaszpontjait, megsemmisítve az élelmiszer-tartalékokat. Mindent elborít az erőszak és a bűn.

Ebben a posztapokaliptikus jövőben a _bírók_ az államhatalom legfőbb képviselői – ők a rendőrség, ők szabják ki a büntetést, és ők az ítélet-végrehajtók is. Azonban túl kevesen maradtak ahhoz, hogy rendet tartsanak, hiába érkeznek szövetséges megavárosok bírói a segítségükre.

Ha ez még nem lenne elég, minden idők egyik legkiválóbb bírója, Dredd összeütközésbe kerül Britvárossal, és miközben hajtóvadászat indul ellene, Dreddnek rá kell döbbennie, hogy olyan intrikák és hatalmasságok célkeresztjébe került, akikkel szemben minden ereje kevésnek bizonyulhat – a szövetséges ugyanis nem mindig jóbarát, és a törvény sem mindig áll az igazság oldalán…

A 2000 AD eredeti, több mint negyven éve futó Judge Dredd-sorozata, a legnépszerűbb brit képregény, végre magyarul is olvasható!
Hasonló termékek
Adatok
Kiadás éve
2 019
Borítóár
5995
Oldalszám
240 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Michael Carroll
Vonalkód
9789634701194
Raktárkészlet
Rendelhető
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib