Identity ​Crisis: Meghasonlás

Raktárkészlet: VAN
Identity ​Crisis: Meghasonlás

Identity ​Crisis: Meghasonlás

6 746 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Részletek

Az ​Igazság Ligája egyik tagjának felesége brutális gyilkosság áldozatává válik. Attól tartva, hogy szeretteik is a célkeresztbe kerülhetnek, minden szuperhős az elkövető nyomába ered. Azonban a szövevényes bűnügy felgöngyölítése közben számos rég eltemetett, sötét titok kerül a felszínre, amelyek azzal fenyegetnek, hogy megosztják és egymás ellen fordítják a Liga tagjait, mielőtt még feltárhatnák a rejtélyes gyilkos valódi indítékait, és az igazságszolgáltatás elé állíthatnák.

A váratlan fordulatokban bővelkedő történet fájóan emberi bepillantást nyújt a szuperhősök életébe, és megmutatja, időnként milyen szörnyű árat kell fizetni egy helyes döntésért.

Ebben a reprezentatív gyűjteményes kötetben a DC-univerzum egyik legsikeresebb, legtöbbet emlegetett minisorozata kerül bemutatásra, amelynek hatása még évekkel később is formálta az ezt követő történéseket. Az elismert regényíró Brad Meltzer és a rajzoló Rags Morales nevével fémjelzett képregény a New York Times sikerlistáját is megjárta. A borítókon a fiatalon elhunyt Michael Turner (Superman/Batman) munkáit láthatjuk.

A kötet a teljes hétrészes Identity Crisis sorozatot tartalmazza.

Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Kiadás éve
2 022
Borítóár
8995
Oldalszám
248 oldal
Kötés
Keménytáblás
Kiadó
Fumax
Szerző
Brad Meltzer
Vonalkód
9789634702320
Raktárkészlet
VAN
Termék státusza
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib