Deadpool: Zsémbes zsoldos keménytáblás képregény

-25%
Deadpool: Zsémbes zsoldos keménytáblás képregény
Deadpool: Zsémbes zsoldos keménytáblás képregény
7 495 Ft
Akció: 5 621 Ft
Kezdete: 2022.04.29  
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
ZOMBIK! ​DINOSZAURUSZOK! ZOMBI-DINOSZAURUSZOK!D I M E N Z I Ó K A P U K !S Z E R E L E M , S Z E X , G Y E N G É D S É G !G O N O S Z V I L Á G U R A L M I T Ö R E K V É S E K !
Deadpool az A.I.M. bűnszövetkezet megbízásából a Vadföldre utazik, hogy megszerezze minden idők legveszélyesebb biológiai fegyverét – a saját fejét! Ami, bármilyen hihetetlen, egy másik, zombik lakta világból keveredett valahogy a mi dimenziónkba!
Zombi-Deadpool leszakadt kobakja hű útitársa lesz, és hajmeresztő kalandokat élnek át együtt, miközben Deadpool a sikerdíja után lohol. A bonyodalmak azonban még csak most kezdődnek. Egy (brutális!) vadföldi zombirodeó után ugyanis Deadpool ellenszenves alteregói bukkannak fel az alternatív univerzumok labirintusában: Wilson őrnagy a S.H.I.E.L.D.-től, Wanda Wilson, azaz Lady Deadpool, valamint Deadpool, a Kölyök!
Deadpool a szexi biológus, dr. Betty társaságában, nyomában az A.I.M. ügynökeivel bemerészkedik a Marvel Zombiverzumba, hogy hazajuttassa a zsémbes élőhalott Kobakpoolt. De vajon sikerül-e neki…?
Tartalmazza a teljes Deadpool: Merc With a Mouth sorozat 1–13. füzetét.
Hasonló termékek
Adatok
Kiadó
Fumax
Gyártó
Fumax
Vonalkód
9789634700760
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
Webáruház készítés