Batman: A világ keménytáblás képregény antológia

Raktárkészlet: Rendelhető
Batman: A világ keménytáblás képregény antológia
Batman: A világ keménytáblás képregény antológia
4 871 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A ​SÖTÉT LOVAG AZ IGAZSÁG NYOMÁBA ERED - SZERTE A VILÁGON!

Batman időtlen idők óta vívja végtelen harcát a bűnözés ellen Gotham városának veszélyes sikátoraiban. A Sötét Lovag azonban kénytelen szembesülni vele, hogy a gonoszság nem ismer határokat, így hivatása nem korlátozódhat csupán egyetlen városra: a földön mindenütt akadnak gonosztevők, akiket meg kell állítani. Így hát ahova Bruce Wayne utazik, ott Batman is feltűnik, hogy élhetőbb hellyé változtassa az egész világot.

A _Batman: A világ_ képregénygyűjtemény egy teljesen új ötleten alapszik: Batman múltjáról és jelenéről ezúttal a föld különböző országaiból érkező kreatív csapatok mesélnek, és mindegyikük a saját területére helyezi a köpenyes igazságosztót. A kötetben rendkívüli vázlatok is helyet kaptak, amelyekben a rajzolók többek közt bemutatják azokat az egyedülálló Batman-öltözékeket, amelyeket e kiadvány számára terveztek.
Hasonló termékek
Adatok
Kiadás éve
2 021
Borítóár
6495
Oldalszám
184 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Mathieu Gabella - Paco Roca - Alessandro Bilotta - Benjamin von Eckartsberg - Stepan Kopriva - Tomasz Kolodziejczak - Ertan Ergil - Alberto Chimal - Carlos Estefan - Inpyo Jeon - Xu Xiaodong - Lu Xiaotong - Kirill Kutuzov - Egor Prutov - Okadaya Yuichi
Vonalkód
9789634702108
Raktárkészlet
Rendelhető
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib