Batman / Fortnite - Zéró Pont keménytáblás képregény játékbeli kódokkal

Raktárkészlet: Rendelhető
Batman / Fortnite - Zéró Pont keménytáblás képregény játékbeli kódokkal
Batman / Fortnite - Zéró Pont keménytáblás képregény játékbeli kódokkal
5 246 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
MEG ​TUDJA-E FEJTENI A VILÁG LEGNAGYOBB DETEKTÍVJE A ZÉRÓ PONT REJTÉLYÉT ÉS KI TUD-E TÖRNI A _FORTNITE BATTLE ROYALE_ VILÁGÁBÓL?

Egy rés nyílt Gotham City egén: maga a valóság hasadt meg és berántotta a Sötét Lovagot egy bizarr és ismeretlen világba. Nincsenek emlékei arról, hogy ki ő és honnan jött... Batman bekerült a Fortnite-ba!

Miközben a világ legnagyobb detektívje azért küzd, hogy felidézze a múltját, és megszökjön a káosz és a küzdelem véget nem érő hurkából, szembe kell szállnia olyan veteránokkal, mint Renegade Raider, Fishstick, Bandolier, Snake Eyes és még sokan mások. Mialatt Batman igyekszik megérteni ezt a különös, új világot, nem csak a sziget mögött rejlő sokkoló igazságra bukkan, de azzal is kénytelen szembenézni, hogy mi a Hurok titka, és hogyan kapcsolódik minden a rejtélyes Zéró Ponthoz.

A Batman/Fortnite: Zéró Pont olyan titkokat tár fel, amelyek eddig még a játékból sem derültek ki! Se Batman, se a Fortnite rajongói nem hagyhatják ki ezt a lenyűgöző vizualitású, kihagyhatatlan izgalmakat ígérő képregényt, amelyben a Köpenyes Igazságosztó megküzd a Fortnite bajnokaival a szigeten, hogy megmentse nem csak önmagát, hanem a DC Univerzum többi hősét, sőt, akár magát a Multiverzumot is!

_Ez a gyűjtemény tartalmazza a Batman/Fortnite képregény 1-6. számát, valamint a bónusz kódot a hét darab, Fortnite-ban feloldható DC témájú digitális tárgyhoz, köztük a Harley Quinn és a páncélos Batman skinekhez!_
Hasonló termékek
Adatok
Oldalszám
152 oldal
Kiadás éve
2 021
Kötés
Keménytáblás
Szerző
Christos Gage - Donald Mustard
Kiadó
Fumax
Borítóár
6995
Vonalkód
9789634702115
Raktárkészlet
Rendelhető
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)