Menedék – Enclave (Razorland trilógia 1. kötet)

Raktárkészlet: Rendelhető
Menedék – Enclave (Razorland trilógia 1. kötet)
Menedék – Enclave (Razorland trilógia 1. kötet)
2 246 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A ​második világégéskor születtem. Legendák szóltak egy olyan korról, amikor az emberek hosszú ideig éltek. Én dajkamesének tartottam. Az én világomban senki sem érte meg a negyven évet. Egy enklávéban éltem, ahol a legidősebb közülünk huszonöt éves volt. Némelyek azt suttogták, megváltás lenne számára a halál, de igazából csak nem akarták a saját maguk jövendőjét látni.

Pikk amióta csak az eszét tudja, vadásznő szeretett volna lenni. A vadászok feladata élelmet szerezni a közösségnek a föld alatti menedéket körülölelő, életveszélyes alagútrendszerből, amelyben örök sötétség honol, miközben igyekeznek elkerülni a Korcsokat, ezeket a zombiszerű, vérszomjas szörnyetegeket. Amikor az örök kívülálló, Fakó nevű vadászt osztják be mellé társul, aki titokzatos körülmények között került az enklávéba, a lányt tiltott érzelmek kerítik hatalmukba.
Fakóval hamarosan rádöbbennek, hogy a Korcsok egyre szervezettebben lépnek fel ellenük, ám az idősek nem hallgatnak figyelmeztetésükre. Megszokott kis világuk szertefoszlik, így rákényszerülnek, hogy szembenézzenek az ismeretlennel.

Köszöntünk az apokalipszisben!
Hasonló termékek
Adatok
Oldalszám
274 oldal
Kiadás éve
2 012
Szerző
Ann Aguirre
Kiadó
Fumax
Borítóár
2995
Vonalkód
9789639861473
Raktárkészlet
Rendelhető
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)