Vérrel írt ígéretek (Lőpormágus-trilógia 1.)

Raktárkészlet: VAN
Vérrel írt ígéretek (Lőpormágus-trilógia 1.)
Vérrel írt ígéretek (Lőpormágus-trilógia 1.)
3 746 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
„A ​királyok kora lejárt – és én fojtottam vérbe.”Tamás tábornagy királyellenes puccsa korrupt arisztokratákat küldött a guillotine alá, és éhezőket juttatott kenyérhez. Egyúttal azonban háborút provokált a Kilenc Nemzetekkel, és belső támadásokat a királyhű fanatikusok részéről. Közben Tamás állítólagos szövetségesei, az Egyház, a munkások szakszervezete és a zsoldoscsapatok között kapzsi hatalmi harcok törnek ki.

Kifogyva a lehetőségekből, Tamás saját félelmetes lőpormágusi képességei mellett csak kevés bizalmasára támaszkodhat. Közülük leginkább saját elhidegült fiára, a megkeseredett Tánielre, aki briliáns lövész és lőpormágus, és Adamatra, egy nyugdíjazott rendőrfelügyelőre, akinek hűségét zsarolással teszik próbára.

A külső és belső ellenség szorításában vergődve, felerősödnek a rémült suttogások pusztításról és halálról, és a földre visszatérő egykori istenekről. Persze, ezek csupán babonás vén parasztok legendái – modern, tanult emberek már nem hisznek az ilyesmiben. Pedig talán jobban tennék…


A _Legjobb fantasy debütálás_, David Gemmell _Morningstar_ díjának nyertese 2014-ben.
Hasonló termékek
Adatok
Oldalszám
550 oldal
Kiadás éve
2 014
Szerző
Brian McClellan
Kiadó
Fumax
Borítóár
4995
Vonalkód
9786155514029
Raktárkészlet
VAN
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)