Anthony Ryan: A láng légiója (Draconis Memoria II.)

Raktárkészlet: VAN
Anthony Ryan: A láng légiója (Draconis Memoria II.)
Anthony Ryan: A láng légiója (Draconis Memoria II.)
4 496 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Részletek
_Az ​ébredő tűz_ folytatása, a varázslattal és kalandokkal átszőtt _Draconis memoria_-trilógia második része, _A vér éneke_ New York Times-bestseller szerzőjétől!

A hatalmas Vashajó Kereskedelmi Szindikátus birodalma működtetéséhez és védelméhez évszázadokon keresztül a sárkányok véréből nyert elixírekre és a véráldottak különleges képességeire támaszkodott.

Egy korábban legendának hitt elsöprő erő váratlanul felébredt korokon átívelő álmából, és legmohóbb vágya, hogy az emberek világát egyszer s mindenkorra a lángok martalékává tegye.

Lizanne Lethridge, a Szindikátus titkosügynöke a generációkkal ezelőtt élt Őrült Feltaláló nyomában járva egy olyan kegyetlen börtönvárosba épül be, ahol már minden egyes túlélt nap jelentős eredménynek számít.

Eközben Claydon Torcreek, a lajstromozatlan véráldott és Corrick Hilemore, a Vashajó tengeri kapitánya maroknyi csapatukkal egy, a végtelen déltengeri jégpáncél alá temetett, ősi titok megfejtése után kutat. Rajtuk áll vagy bukik nemcsak a kereskedőbirodalom, hanem az egész emberi civilizáció jövője is.
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Kiadás éve
2 017
Borítóár
5995
Oldalszám
608 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Anthony Ryan
Vonalkód
9789634700128
Raktárkészlet
VAN
Termék státusza
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib