A. M. Aranth - Holló-Vaskó Péter: A Liliom Kora

Raktárkészlet: Rendelhető
A. M. Aranth - Holló-Vaskó Péter: A Liliom Kora
A. M. Aranth - Holló-Vaskó Péter: A Liliom Kora puhatáblás kisregény előrendelés
1 410 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A ​Város otthon, béke, biztonság.

Lily, amióta az eszét tudja, a Városban élt. A Város volt hazája, táplálója és élete. Egy nap azonban, amikor rejtélyes emberek rabolják el, rá kell döbbennie, hogy a mélyben a Város szörnyű titkokat rejt: az utcák kövei alatt, a dübörgő gőzgépeknél és kavargó csatornajáratoknál is mélyebben iszonyatos sötétség lapul, amellyel egyedül ő veheti fel a harcot.

Vincent mindent elvesztett. A lány, akiért az életét is odaadná, eltűnt. A nyomozás során a férfi mindennel és mindenkivel szembeszáll, hogy visszakaphassa – közben nem is sejti, hogy ellenségei már rég kivetették hálójukat, és minden lépés csak közelebb viszi a végzetéhez.

Közben megállíthatatlanul közeledik újév napja, egy új korszak hajnala, amikor a Város acél szíve lángra lobban és ünneplő embertömegek lepik el a ködlepte utcákat. És egyikük sem tudja, hogy közben éhes szempárok milliói, mint megannyi csillag pislognak a Városra a külső sötétségből.

Mert a Város már nem csak otthon és béke, hanem egy ősi, titkos háború frontvonala, amely egész világok sorsát dönti el.
Hasonló termékek
Adatok
Oldalszám
140 oldal
Kiadás éve
2 015
Szerző
A. M. Aranth
Kiadó
Fumax
Borítóár
1880
Vonalkód
9637051760
Raktárkészlet
Rendelhető
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)