Kötelékek

Raktárkészlet: VAN
Kötelékek

Kötelékek

Megjelenés: 2023.02.28

5 092 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Részletek

FEDEZD FEL A CRITICAL ROLE MERÉSZ FÉLELF IKREINEK, VEX’AHLIÁNAK ÉS VAX’ILDANNAK A MÚLTJÁT A VOX MACHINA KALANDJAINAK EREDETI ELŐZMÉNYTÖRTÉNETÉBEN.

Vex és Vax mindig is kívülállók voltak. Syngornban, a fennhéjázó elfek városában eltöltött zord gyermekkoruk hamar megtanította őket arra, hogy csak magukra számíthatnak. Most, hogy már nem kell megfelelniük szigorú apjuk elvárásainak és megszabadultak Syngorn elfjeinek megvető tekintetétől, a ravasz erdőjáró és a szélhámos tolvaj a saját ösvényeiket róják Exandria világában.
Az ikrek hosszú utat tettek meg és komoly megpróbáltatások állnak mögöttük, de Vex gyors észjárásának és Vax még gyorsabb tőrének hála eddig még minden bajból kivágták magukat. Most azonban ismeretlen veszedelmek várnak rájuk Nyugatgyepű nyüzsgő városában, ahol az ikrek elekeveredtek a Kapocs néven emlegetett tolvajcéh ügyeibe. Egy elhamarkodott alkunak hála Vex és Vax (Vex hűséges medvetársával, Bizsuval együtt) kénytelen
elindulni a vadonba, hogy kiegyenlítsék tartozásukat a hírhedt bűnszövetkezet felé.
Ahogy a helyzet még annál is bonyolultabbá válik, semmint azt valaha képzelték volna, Vex és Vax először találják magukat egy olyan konfliktus két ellentétes oldalán, amely az otthont fenyegeti, amelyet évek óta egymás számára jelentenek.

A New York Times bestseller szerző, Marieke Nijkamp új kötete a Critical Role: Vox Machina — Kith & Kin egy vadonatúj kalandfonalát veszi fel, amely az ikrek eddig ismeretlen történetét mondja el, és bemutatja azokat az eddig el nem mesélt pillanatokat, amelyek a Vox Machina legmegbonthatatlanabb kötelékét kovácsolták össze.

Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Kiadás éve
2 023
Borítóár
5990
Oldalszám
528 oldal
Kötés
Puhafedeles
Kiadó
Tuan
Szerző
Marieke Nijkamp
Vonalkód
9789635890606
Raktárkészlet
VAN
cib