Széthasadva

Raktárkészlet: VAN
Széthasadva
A Dragon Age-sorozat harmadik kötete.
3 392 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Részletek
A kirkwalli Mágusok Körének felszámolása a végletekig kiélezte a templárius lovagok és a felügyeletükre bízott varázslók viszonyát. Egység a mágusok között sincs: egyesek nyílt lázadást terveznek, béklyóik lerázása mellett kardoskodnak, míg mások a meglévő rend fenntartását tartják üdvözítőnek.
 
A magasztos Fehér Orom falai közt – a templárius hatalom fellegvárában – a feszültség elérte a robbanáspontot. Néhány szélsőséges nézeteket valló mágus cselekedetei felkeltették a Keresők, a templáriusok tekintélyes és titokzatos csoportjának figyelmét, akik Val Royeaux-ba érkeznek, hogy átvegyék az irányítást, és helyreállítsák a rendet – bármi áron. Tovább ront a helyzeten, hogy egy rejtélyes gyilkos kísért a Fehér Orom komor folyosóin, aki mindenki számára láthatatlan, kivéve egyetlen mágust. A Keresők azonban magát Rhys varázslót tekintik az első számú gyanúsítottnak; ártatlanságának bizonyítására vajmi kevés reménye van, így jövője komornak és rövidre szabottnak tűnik.
 
Lélekvarázslatokkal kapcsolatos tudása nyer haladékot neki – tagjává lesz a Lecsendesítés rítusának titkait kutató csapatnak. Sorsa összefonódik egy gyönyörű templáriusnő, egy elkínzott lélek és Wynne, a Veszedelem hősének végzetével. Együtt az Orléz Birodalom nyugati tarlóinak mélyén olyan tudás birtokába kerülnek, amely örökre megváltoztathatja a templáriusok és a mágusok jövőjét.
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Sorozat
Dragon Age
Kiadás éve
2 017
Borítóár
3990
Oldalszám
426 oldal
Kötés
Puhafedeles
Kiadó
Tuan
Szerző
David Gaider
Vonalkód
9789639940635
Raktárkészlet
VAN
Termék státusza
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib