Világkapu-háború Könyvcsomag I

Raktárkészlet: VAN
Világkapu-háború Könyvcsomag I
A Világkapu-háborúk sorozat első 3 kötete

Megjelenés: 2021.06.04.

6 990 Ft
Részletek
Csomag tartalma
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A háború vihara
A Halandó Birodalmak felett vihar tombol. Sigmar kinyilvánítja visszatértét, ahogy viharszülöttei bosszúszomjasan csapást mérnek a Káosz hordáira.
Pörölyöklű Vandus, a mennyei hadúr, visszafoglalta Azyr egyik világkapuját, és most a rettegett Harag Kapuja ellen vonul Asqhy lángok marta Kénkő-félszigetére, hogy leszámoljon Khorgos Khullal, a Káosz bajnokával. Bajtársai, a többi mennyei hadúr is ádáz küzdelmet folytat, hogy megtörjék a Káosz hatalmát; a viharszülöttek nagy hadjárata elviszi a háborút a Ghyrtact-lápba, ahol Gardus, az Áldott Lovagok vezére igyekszik visszafoglalni a Hajnal Kapuját. Eközben Anvrok varázslatos Lebegő-völgyeiben Viharkardú Thostos vezeti embereit egy gigászi erőd ellen, amely felbecsülhetetlen értékű kincset rejteget a gyomrában.

Ghal Maraz
Dögvész és pusztulás döntötte romba a Halandó Birodalmakat, de még nem veszett el a remény, hála Sigmar Viharszülött Öröklétű harcosainak, akik az igazság és a megtorlás megtestesítői. A Ghyranon fekvő Dögletes Posványban Grymn főkasztellán tovább küzd, és nem csak azért, hogy megbosszulja Gardus mennyei hadúr halálát, hanem, hogy ráleljen a sylvanethek Tündöklő Királynőjének búvóhelyére, Alarielle Rejtekvölgyére. Az istennő segítsége az egyetlen, amivel képesek lesznek visszafordítani a földeket sújtó ragály terjedését.
Viharkardú Thostos megváltozva tért vissza az Anvroki-függővölgyekbe, az igazság súlyától gyötörve… Rálelt ugyanis Ghal Marazra, Sigmar hatalmas erejű pörölyére. Erőit egyesíti Pörölykezű Vanduséval, így a két hősnek és harcosaiknak együtt kell ostrom alá venniük Tzeentch Iszonytató Erődjét és legyőzniük a rettegett Sorsszövő Kairost, hogy visszaszerezzzék a nagy erejű ereklyét.

Sigmar pörölyei
Minden viharsereg közül Sigmar Pörölyei azok, akikről a legtöbb történet szól. Az Apoteózis Üllőjén őket kovácsolták ki elsőként, harcospáholyaik pedig Sigmar dicsőségének valódi megtestesülései.A Nomádok Városának árnyékában a Viharszülöttek összetartását Khorne hordái teszik próbára a Vér Olvasztótégelyének – a Káosz birodalmába vezető átjárónak – a megtisztításáért vívott küzdelem során.A Viharszülött Öröklétűek sorai között akad valaki, aki felette áll minden harcosnak. Ő az első mennybéli, Sigmar életre kelt vihara. Évszázadokon át szunnyadt, mígnem istenének hatalmas pörölye, Ghal Maraz vissza nem tért.De még egy ilyen született harcost is próbára kell tenni, így hát Sigmar Krahl mocsarába küldi fiait, hogy elpusztítsák a Prizmakirálynak nevezett rettenetes lényt.
Csomag tartalma
Hasonló termékek
Adatok
Sorozat
Világkapu-háború
Sorozat része
1-3
Kiadás éve
2 021
Vonalkód
vilagkapu1
Raktárkészlet
VAN
Termék státusza
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib