Pusztító tűz

Raktárkészlet: Rendelhető
Pusztító tűz
Pusztító tűz
2 610 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A ​megsemmisülés szélén táncoló univerzumban játszódó eposzi űropera nem ért véget: a Pusztító tűz John Scalzi lebilincselő folytatás Az összeomló birodalomhoz.

Az emberiség csillagközi birodalmaként ismert Egyesülés az összeomlás küszöbén áll. Az Ár, a csillagközi utazást lehetővé tevő dimenziók közötti átjáró eltűnőfélben van, egész naprendszereket szakítva el egymástól. Az emberi civilizáció végveszélybe kerül, milliárdok élete forog kockán.
II. Grayland emperátor, az Egyesülés államfője az egyetlen, aki megoldást találhat a problémára és megmentheti az emberiséget. A helyzete azonban nem egyszerű. Rengetegen vannak ugyanis, akik szerint az Ár összeroskadása szóbeszéd csupán – vagy legalábbis lehetőség arra, hogy ők maguk hatalomra kerüljenek.
Miközben Grayland katasztrófára készül, addig a többiek polgárháborúra. Méghozzá olyanra, amelyet egyszerre vívnak majd a hatalom termeiben, a kereskedelem központjaiban, az áhítat oltárainál és a jéghideg világűrben. Az emperátor és a szövetségesei eszesek és találékonyak, de ugyanez igaz az ellenségeikre is.

A Pusztító tűz megjelenését követően azonnal New York Times Bestseller és USA Today Bestseller lett, így John Scalzi ismételten bizonyítja, hogy ő korunk egyik legnagyobb élő sci-fi írója, aki a Vének háborúján kívül is képes maradandót alkotni.
Hasonló termékek
Adatok
Kiadás éve
2 019
Borítóár
3480
Oldalszám
286 oldal
Kiadó
Agave
Szerző
John Scalzi
Vonalkód
9789634195610
Raktárkészlet
Rendelhető
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib