A csapda

Raktárkészlet: Rendelhető
A csapda
A csapda
2 693 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Melanie ​Raabe csavarokkal teli debütáló thrillerében egy világtól elvonult író tökéletes csapdát állít a testvére gyilkosának - de valóban az elkövetőt készül elkapni?
12 évvel ezelőtt Linda Conrads bestseller-szerző húgát meggyilkolták. Az elkövetőt Linda látta, de a rendőrség végül sosem kapta el. A nő azóta mindentől távol, szorongással és erősödő párnikrohamokkal küzdve, teljes elszigeteltségben él a házában. Egy nap aztán az utolsó védvonala is megsemmisül: megpillantja a gyilkost a tévében.
Akiből azóta híres riporter lett. Linda tudja, hogy őrültnek tekintenék, ha gyilkossággal vádolná meg a férfit, ezért agyafúrt csapdát állít neki: regényt ír egy nőről, akit meggyilkolnak, a gyilkosa pedig megússza a büntetést. Amikor a könyv megjelenik, Linda beleegyezik, hogy adjon egyetlenegy interjút a médiának. Az otthonában. Annak az embernek, akiről ő mindenki másnál többet tud.
Ahogy a terve működésbe lép, és a múlt borzalmai ajtóstul rontanak a házába, Linda emlékei és épelméjűsége is megkérdőjeleződik. Tényleg a gyilkossal van dolga?
Hasonló termékek
Adatok
Oldalszám
352 oldal
Kiadás éve
2 018
Szerző
Melanie Raabe
Kiadó
Agave
Borítóár
3590
Vonalkód
9789634193517
Raktárkészlet
Rendelhető
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)